Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő."— Előadás másolata:

1 Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő !!!

2 2016-ban ismét sor kerül az Olpe-i (Németország,) St. Franziskus Schule-val(www.franziskus-olpe.de ) évente megszervezett diákcsere-programra. www.franziskus-olpe.de A hagyományoknak megfelel ő en az olpei diákok várhatóan júniusban jönnek Egerbe. Ekkor a német diákok egy hétvégét a magyar vendéglátó családoknál töltenek, majd hétf ő t ő l péntekig a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot. Ez id ő alatt az összes diák tanári felügyelettel a Szent Erzsébet kollégiumban lakik. A hagyományoknak megfelel ő en az olpei diákok várhatóan júniusban jönnek Egerbe. Ekkor a német diákok egy hétvégét a magyar vendéglátó családoknál töltenek, majd hétf ő t ő l péntekig a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot. Ez id ő alatt az összes diák tanári felügyelettel a Szent Erzsébet kollégiumban lakik. A magyar diákok viszontlátogatására szeptemberben kerül sor. Olpéban diákjaink a kinntartózkodás teljes ideje alatt német családoknál fognak lakni és így megismerhetik a német hétköznapokat, hétvégét, iskolai életet, s f ő ként gyakorolhatják a német nyelvet. Akár életre szóló barátságok alakulhatnak. Az eddigi csoportok tagjai sok-sok élménnyel gazdagodva tértek vissza.

3 El ő re láthatóan ez kb. 120.000,- Ft-ba kerül diákonként. Ez tartalmazza a német diákok magyarországi tartózkodásának költségeit ( egri programok, étkezés, budapesti kirándulás, stb.), a magyar csoport útiköltségét Olpéba és vissza. Az ottani költségeket a német fél viseli. Jelentkezni lehet a szaktanároknál 2015. november 3-ig 12.000,- Ft el ő leg befizetésével. Ezt követ ő en havonta 12.000,- Ft-ot kell befizetni.

4 Vagyis a diákcsereprogram két teljes hetet foglal magába: 2016 nyár Magyarország  hétvége a családoknál  egri programok (vár, múzeumok, strand, Stadt-Rally)  Kirádulás (pl. Szilvásvárad)  budapesti programok (pl. Parlament, vár, Halászbástya, Mátyás templom, Margitsziget) (a befizetett összeg tartalmazza a magyar és a német diákok Szállását, ellátását, a programokat és a belép ő jegyeket, valamint a budapesti kirándulás útiköltségét) 2016. ő sz Németország  egy teljes hét a németországi családoknál  kirándulások németországi városokba  betekintés az iskolai életbe  a német/angol nyelv gyakorlása (a befizetett összeg tartalmazza a németországi útiköltséget – repül ő vel- oda-vissza)

5 Eger 2015

6 Olpe 2015

7 Mindenkit szeretettel várunk a több mint 15 éve jól m ű köd ő csereprogram résztvev ő jeként! http://www.franziskus-olpe.de/aktuelles/details/artikel/ungarn-austausch.html http://www.franziskus-olpe.de/aktuelles/details/artikel/ungarn-austausch.html Bõvebb információ: Kádár-Lénárt Veronika Jobbágyné Reményi Henrietta Tanárnõknél


Letölteni ppt "Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések