Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

-minősített közoktatási típusú sportiskola- 2011. szeptemberétől induló első osztályai:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "-minősített közoktatási típusú sportiskola- 2011. szeptemberétől induló első osztályai:"— Előadás másolata:

1

2 -minősített közoktatási típusú sportiskola- 2011. szeptemberétől induló első osztályai:

3 -emeltszintű angol oktatás Első- harmadik évfolyamon heti három, negyediktől heti öt órában tanítjuk az angol nyelvet a négy alapkészség elsajátítása -hallott szövegértés, beszédkészség, olvasott szöveg értése és íráskészség- céljából. A magyar nyelv és irodalmat sok játékkal, mondókával, verssel és énekkel szerettetik meg a pedagógusok a kicsikkel. A nyelvtanítást ebben az osztályban drámapedagógiai játékokkal egészítik ki a pedagógusok. Hitvallásuk szerint a magyar nyelv mind biztosabb elsajátítása az idegen nyelvek tanulásának alapfeltétele. Előtérbe kerül még a sportoktatás, a testnevelést szaktanár tanítja. Marcsi és Adrienn néni várják a gyerekeket.

4 - természettudományos orientáció Ági és Csilla néni várják a gyerekeket. A matematika tanítása ebben az osztályban kiemelt képességfejlesztés. A tanítók nagy hangsúlyt fektetnek a környezet és az egészség védelmére, illetve a fontos témák természetes alapanyagokból történő képzőművészeti megjelenítésére. A kooperatív tanulási technikáknak minden tantárgy tanításában fontos szerepe van. Ebben az osztályban is kiemelt jelentőséggel bír a sportoktatás szaktanár vezetésével.

5 -sportosztály Timi és Andi néni várják a gyerekeket. Az osztályban speciális sportiskolai tanterv szerint folyik az oktatás, amely első évfolyamon heti öt testnevelés órát és két délutáni edzést jelent. Célunk, hogy a sport adta lehetőségek segítségével kibontakoztassuk a gyerekek képességeit, egészséges, sikeres, és lehetőség szerint a nemzeti utánpótlásban is résztvevő sportolókat képezzünk. Az első- negyedik osztályban sportági előkészítést végzünk. A mindennapi testedzés tapasztalataink szerint a gyerekek tanulmányi előmenetelében is pozitív szerepet tölt be. Ebben az osztályban az angol nyelvet első- harmadik évfolyamon heti egy, negyedik osztálytól pedig heti három órában tanítjuk.

6

7

8 Honlapunk: ziper@ziper.hu


Letölteni ppt "-minősített közoktatási típusú sportiskola- 2011. szeptemberétől induló első osztályai:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések