Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

S AJÁT MODUL 2014- 2015- ÖS TANÉVBEN D ROGPREVENCIÓ Szegedi Károlyné.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "S AJÁT MODUL 2014- 2015- ÖS TANÉVBEN D ROGPREVENCIÓ Szegedi Károlyné."— Előadás másolata:

1 S AJÁT MODUL 2014- 2015- ÖS TANÉVBEN D ROGPREVENCIÓ Szegedi Károlyné

2 D ROG, A LKOHOL, K ÁBÍTÓSZER, C IGARETTA, J ÁTÉKSZENVEDÉLY, Napjainkban egyre fiatalabb korban találkoznak a gyerekek ezekkel a dolgokkal. Elengedhetetlen, hogy minél többször, és több féle módon kerüljön a tanuló kapcsolatba ezekkel a témákkal. A csoportok kialakítása után, kiválasztottuk minden csoport témakörét. Mindenkinek az internet segítségével a saját témakörében fel kellett készülnie.

3 P EDAGÓGIAI CÉLOK : Személyiségfejlesztés Közösségfejlesztés A téma fontosságának hangsúlyozása A káros szenvedélyek hatásainak, veszélyeinek megismertetése

4 M ÓDSZERTANI ESZKÖZÖK : - kooperatív technikák alkalmazása pl. koop ábra, csoportmunka, tanulói prezentációk készítése és bemutatása társaiknak - Plakátkészítés - Tanulói kiselőadás

5 K OOP - Á BRÁK

6

7

8

9

10

11

12 V ÁZLATOK

13

14 L ÉNYEGKIEMELÉS …..

15

16 P REZENTÁLUNK ……

17

18 A LELKES ELŐADÓK …..

19

20 C SOPORTBAN

21

22

23 T ANULÓI KISELŐADÁS

24 A Z ELKÉSZÜLT PLAKÁTOK

25 A Z ALKOHOLIZMUS VESZÉLYEIRŐL ….

26 A DOHÁNYZÁS ÁRTALMAIRÓL

27 A MODUL MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÉRTÉKELÉSE A tanulók szívesen találkoznak őket érintő témákkal, és hajlandók a feldolgozásban aktívan részt venni. Sikerült az SNI- s tanulók bevonása a munkába, sikerélményt nyújtottak nekik ezek az órák. Kibontakozhatott egyéniségük, kreativitásuk a tanulóknak. Jól tudtak együttműködni a csoportokban egymással a gyerekek. Jó hangulatban teltek a foglalkozások.


Letölteni ppt "S AJÁT MODUL 2014- 2015- ÖS TANÉVBEN D ROGPREVENCIÓ Szegedi Károlyné."

Hasonló előadás


Google Hirdetések