Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,"— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot, ragyogó csillagot, ragyogó csillagot? Ki teremtette a sok csillagot? Atyánk Istenünk! Ki teremtette a kék tenger, a hullámzó tengert, a hullámzó tengert? Ki teremtette a kék tengert? Atyánk Istenünk! Ki teremtette a kis madárkát, repülő madárkát, repülő madárkát? Ki teremtette a ki madárkát? Atyánk Istenünk! Ki teremtett meg Téged, őt és engem, téged,őt és engem, téged, őt és engem? Ki teremtett meg téged, őt és engem? Atyánk Istenünk!

3 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

4 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

5 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

6 Ő az Úr, Meghalt értem a kereszten ő az Úr, Minden térd meghajoljon, Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

7 Ő az Úr, Feltámadott a halálból ő az Úr, Minden térd meghajoljon, Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

8

9 HISZEK EGY ISTENBEN, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban; aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül; fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. Hiszek Szentlélekben

10


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések