Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY 2013. ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY 2013. ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10.."— Előadás másolata:

1 IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY 2013. ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..

2 Versenykiírás és feltételek Az IVSZ első ízben rendezi meg start-up konferenciáját és a hozzá kapcsolódó versenyt azzal a céllal, hogy felkarolja és mentorálja az ígéretes magyar start-up cégeket. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával. A kiválasztásnál előnyt jelent, ha egy rövid bemutatkozó videot is be tudnak mutatni. A beérkezett bemutatkozó anyagokból 5 céget/projektet fog kiválasztani a zsűri, akik az április 4-i IVSZ Start-up Konferencia keretein belül megmutathatják magukat a Szövetség vállalkozókból, befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottsága előtt. A bemutatkozás előtt számos szakmai, üzleti és mentori tanácsot is kapnak a kiválasztott résztvevők. A jelentkezés módja: A kitöltött prezentációs anyagot kérjük elküldeni a startupverseny@ivsz.hu e-mail címre 2013. március 10-én éjfélig. Ha a jelentkezőknek bemutatkozó videoja is van, kérjük, adjanak meg egy You Tube-os elérési linket hozzá. A beérkezett pályázatok közül 5 céget választ majd ki a felkért szakmai bíráló bizottság.startupverseny@ivsz.hu

3 1. PROJEKT (CÉG) NEVE és ÁLTALÁNOS ÖSSZEFOGLALÓ Név Rövid összefoglaló (max. 400 karakter): kérjük, adjon rövid összefoglalót a projektről, az elérendő célokról, illetve az eddig elvégzett munkáról

4 2. TERMÉK Termék (projekt) leírása, főbb jellemzők, funkcionalitás bemutatása, miért lesz sikeres a piacon, esetleges versenytársakkal való összehasonlítás, illetve újszerűség indoklása (500 karakter)

5 3. TEAM Meglévő team (projekt alapítójának, vagy alapítóinak) rövid bemutatása A termék sikeres megvalósításához és piaci bevezetéséhez szükséges erőforrások összefoglalása (max 1000 karakter)

6 4. MILYEN BEFEKTETÉST KERESEL ÉS MEKKORA MÉRETŰT? A termék megvalósításához szükséges befektetés mérete, a megvalósításhoz szükséges partnerek leírása (max 500 karakter)

7 5. ÜZLETI TERV A termék által megcélzott piac leírása (hazai és/vagy külpiacok stb.) Árazás Értékesítési stratégia Üzleti terv időzítéssel (max 1000 karakter)

8 6. BEFEKTETÉS MEGTÉRÜLÉSE ÉS A PROOF OF CONCEPT Az üzleti terv alapján milyen megtérüléssel lehet számolni, üzleti terv indoklása Ennek milyen realitása van (készült-e piackutatás, van-e már működő termék, piaci visszajelzés stb.)

9 7. A PROJEKT RÖVID, ANGOL NYELVŰ ÖSSZEFOGLALÓ JA Max 500 karakterben a projekt rövid, angol nyelvű összefoglalása


Letölteni ppt "IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY 2013. ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések