Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük."— Előadás másolata:

1 Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük nem volt, hogyan keljenek át.

2 Az egyikük Istenhez kezdett imádkozni és így szólt: « Kérlek, Istenem, adj nekem erőt ahhoz, hogy át tudjak kelni a folyón! » Puff! Az Isten adott neki két izmos kart és két izmos lábat, aminek segítségével, két óra alatt sikerült átúsznia a folyón, de közben kétszer majdnem belefulladt.

3 Ezt látván a második férfi is Istenhez kezd fohászkodni: « Kérlek, Istenem, adjál nekem erőt és eszközöket ahhoz, hogy át tudjak kelni a folyón! » Puff! Az Isten adott neki egy csónakot két evezővel, amivel egy óra alatt átkelt a folyón, de közben kétszer majdnem elsűllyedt.

4 Két társa tapasztalatától felbátorodva a harmadik férfi is elhatározza, hogy Istenhez fordul: « Kérlek, Istenem, adjál nekem erőt, eszközöket és eszet ahhoz, hogy át tudjak kelni a folyón!» És puff! Isten NŐVÉ változtatta! Megnézte a térképet, ment még kb. 200 métert és … átment a hídon.

5 Küldd el ezt egy okos nőnek, akinek mosolyra van szüksége! És azoknak a férfiaknak, akik tudnak rajta nevetni, még ha a valóság fájó is. A legszebb dolog, amit Isten teremtett, a NŐ, mert sok jó tulajdonsága van és okos……


Letölteni ppt "Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük."

Hasonló előadás


Google Hirdetések