Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az üzleti az valóban üzleti? Teaching Business English ELC, Brighton, Egyesült Királyság A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az üzleti az valóban üzleti? Teaching Business English ELC, Brighton, Egyesült Királyság A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek."— Előadás másolata:

1 Az üzleti az valóban üzleti? Teaching Business English ELC, Brighton, Egyesült Királyság A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

2 The English Language Centre

3 Teaching Business English Az üzleti élet világa:  A céges kommunikáció  Készítsünk jelentést, mérleget, előadást  Egy vállalat összetétele  Cégtípusok és azok jellemzői  Az üzleti élet szereplői Business English:  Mire van szükségük a tanulóknak?  Mitől más egy céges tanfolyam?  Autentikus tananyagok, releváns témák  Nyelvi készségek: társalgás, kiejtés és hangsúly  Irány az internet: hírek, interjúk, TED, Google Maps

4 Message?!  Message?! → Would you like to leave a message?  Not here. → I’m afraid she is not here at the moment.  OK. → Certainly.

5  …mert a nagy üzletek mindig egy jó kávé mellett köttetnek.  ‘I like playing golf’ → ‘Really? That’s interesting. I often go hiking.’ → ‘Hiking? That sounds like fun. I have a black cat.’ → ‘Do you? I used to have a pet snake.’ → ‘How exciting! I’ve never been to France.’ → ‘Neither have I. I always drink coffee in the morning.’ … Társalgási lánc

6 Egy téma, több forrás

7 Köszönöm a figyelmet!

8            Hasznos linkek


Letölteni ppt "Az üzleti az valóban üzleti? Teaching Business English ELC, Brighton, Egyesült Királyság A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek."