Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet."— Előadás másolata:

1 MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet

2 MENT Ő HÍRADÓ Műsor leírás INFORMATÍV ÉRDEKES középpontban a FEJESZTÉSEK és SIKERkommunikáció TÖRTÉNETEK ÉS ESEMÉNYEK,AMELYEK CSAK EBBENA MŰSORBAN LÁTHATÓAK Mentőhíradó Műfaj: Hírműsor, híradó Hossz: 20’ perc Gyakoriság: Havi Epizódok: 12 epizód/év Csatorna: Internet (későbbiekben televízió)

3 MENT Ő HÍRADÓ Műsor leírás A Mentő Híradó egy olyan műsor, amely az OMSZ belső működéséről, sikereiről és fejlesztéseiről számol be. Célközönségünk elsősorban az OMSZ dolgozói, de laikusok számára is érdekfeszítő témákat dolgozunk fel. A műsor hossza 20-22 perc. Stábunk havi 4-5 alkalommal havonta olyan helyszínekre látogat és olyan történeteket dolgoz fel, amelyek az Országos Mentő Szolgálat munkatársai számára is érdekesek. Ezekből a forgatott anyagokból készül el a teljes híradó, amelyet műsorvezetőnk a híradó stílusában megszokott módon konferál és mutat be. A Mentő Híradóban szereplő történeteket és eseményeket Siklósi Gábor a műsor főszerkesztője biztosítja. stáb Műsorvezető: Csuha Bori Főszerkesztő: Siklósi Gábor Riporter: Siklósi Gábor Rendező: Fülöp Dávid Operatőr: Szende Viktor

4 MENT Ő HÍRADÓ Műsor leírás Az adás szerkezete : Műsorvezető beköszön Rövid hírek és nem forgatott anyagok elmondása Főbb hírek felkonferálása Bejátszók (2-5 percben/bejátszó) Elköszönés Végestáb.

5 MENT Ő HÍRADÓ Műsor koncepció Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt minket!


Letölteni ppt "MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések