Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az egér. Működési elv szerint… Mechanikus Optikai –LED-es –Lézeres Laptopon golyó („hanyategér” (Trackball)), vagy érintős egér (touchpad,ejtsd :„tácsped”)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az egér. Működési elv szerint… Mechanikus Optikai –LED-es –Lézeres Laptopon golyó („hanyategér” (Trackball)), vagy érintős egér (touchpad,ejtsd :„tácsped”)"— Előadás másolata:

1 Az egér

2 Működési elv szerint… Mechanikus Optikai –LED-es –Lézeres Laptopon golyó („hanyategér” (Trackball)), vagy érintős egér (touchpad,ejtsd :„tácsped”) tölti be az egér feladatát.

3 Jelátviteli megoldások szerint… Csatlakozófelület szerint: –PS/2 portra csatlakozó –USB portra csatlakozó Jelátviteli közeg szerint: –Kábeles –Rádiós

4 A mechanikus egér Egy gumival bevont fémgolyó mozgását követi két érzékelő korong az egyik a függőleges- míg a másik a vízszintes elmozdulás állapotát figyeli.

5 Az optomechanikus egér

6 Az optikai egér Az egér az alatta lévő felületet világítja meg, és a visszavert fénysugárból határozza meg a mozgás irányát.

7 Az optikai egér

8 Egerek


Letölteni ppt "Az egér. Működési elv szerint… Mechanikus Optikai –LED-es –Lézeres Laptopon golyó („hanyategér” (Trackball)), vagy érintős egér (touchpad,ejtsd :„tácsped”)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések