Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!"— Előadás másolata:

1 Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!

2 - Ne felejtsd el a személyes adataidat kitölteni!
- A regisztráció után 7 napon belül, ha megrendeled a bankkártyát, akkor csak 5$-ba kerül! - Érdemes a verifikálást is elvégezni, így megkíméled magad a további procedúrától! - Ne felejtsd el a személyes adataidat kitölteni! - Amennyiben mindennel kész vagy,és szeretnél pénzt átutalni a bankszámládról,kövesd az alábbi lépéseket! Az alábbi példában egy Sberbank utalást viszek végig. Csak azok tudnak online bankjukból nemzetközi utalást(SWIFT/WIRE) indítani, akiknek van ilyen opciójuk. Akiknek nincs, be kell menni a bankfiókjukba,és ott indítani az utalást! Ez a fajta utalás banktól függően 3-5 munkanapot igényel.

3 1. 2. 3. Kattints ide Írd be az utalandó összeget,válaszd
Ki a pénz nemet. 3.

4 Másold ki ezeket az adatokat!
Ez a fül legyen kiválasztva! Másold ki ezeket az adatokat! A megjegyzésbe/közlendőbe,kell majd beírni az itt lévő tranzakciós számodat(U betűvel kezdődő 12 jegyű szám). Ha nem írod be,nem kapod meg a pénzt!

5 Amikor minden adatot kimásoltál(ellenőrizd le, ha valami hiányzik,vagy nem jól van,
a pénzed nem fog megérkezni),nyisd meg a saját online bankszámládat, és indítsd el az utalást. Amennyiben az online bankodból nem tudsz devizát utalni, be kell menned a bankfiókodba,és ott elindítani. Érdemes nyitni egy Sberbank Fair számlát, mint feltöltési lehetőség a Helixmoney-hez (ezt vezeti le ez a bemutató!) Előnyei többek közt: 0 Ft-os számlavezetési díj a feltételek teljesítése mellett(Ha egy hónapban legalább 4-szer megterheli bankszámláját például utal vagy készpénzt vesz fel, és ezek együttes értéke min Ft ), egyébként 300Ft/hó A Ft számlához tartozik egy ingyenes szabadon választható deviza számla Ingyenes online bankolás (deviza utalásokat tudsz indítani) Ingyenes vásárlás bankkártyával belföldön, és külföldön egyaránt. Money Gram utalásokat tudsz indítani

6 Nemzetközi, deviza átutalási megbízás készítése A Deviza átutalások készítése hasonló a belföldi, forintos átutalásokéhoz. Itt is először célszerű a Megbízót létrehozni. A Megbízó adatainak kitöltésekor ne használjunk ékezetes karaktereket, ahogyan a Partner, illetve az átutalási megbízás más adatainak kitöltésénél sem! 1 Itt vagy most Ha már van elmentve deviza utaláshoz megbízó(TE) adat,kattints ide,a rendszer kitölti az adatokat! Ha nincs,kitöltöd az adatokat, pipáld ki a megbízó mentése kockát Ellenőrizd le, ha minden jó, mentsd el!

7 2 Az AdvCash oldaláról kimásolt partner,és banki adatokat a
Itt vagy most Hozzunk létre új partnert, kattints ide Az AdvCash oldaláról kimásolt partner,és banki adatokat a képen látható módon, pontosan másold be! Ide ne felejts el pipát tenni! Mentsd el!

8 3 Itt vagy most Hozzunk létre új utalást, kattints ide Az összeget
neked kell devizában beírnod,és a közleménybe NE FELEJTSD EL BEÍRNI A TRANZAKCIÓS SZÁMODAT! Itt legyen pipa! Az üres megbízási adatoknál kattints kockába a megbízónál,és a partnernél is. Válaszd ki a következő oldalon a megbízót,és a partnert,a rendszer automatikusan kitölti a nyomtatványt! Ha kész vagy,ellenőrizz,és kattints ide

9 4 A deviza megbízások,áttekintő listában tudjuk aláírni
az utalásunkat. Itt látszik,hogy még nincs aláírva, vagyis nem lett utalás indítva. Kattintsunk az „Aláír” feliratra

10 Itt látod Ft-ban kb mennyiért váltja a bank a devizát
Megbízó és partner adatok Aláírni az állandó PIN számoddal, és a banktól kapott Token PIN számmal tudsz. Megnyomod az „Aláír” gombot, és ezzel befejezted a tranzakciót!

11 A deviza utalások költsége változó,banktól függő
A deviza utalások költsége változó,banktól függő! A saját bankodtól tudod megkérdezni a költségeit. Csak példának teszem ide az OTP Bankból indított deviza utalás költségét:   ,00 Ft utalásra levont ,00 Ft-ot ,00 Ft utalásra levont ,00 Ft-ot Amikor az AdvCash számládon megjelenik a pénz, onnan már betudod hívni a Perfect Money számládra,és onnan tovább a Helixmoney-Helixcapital befektetői oldalra. Ez fordítva is működik! Akinek van AdvCash kártyája,tovább nem is kell küldeni a pénzt, A kártyával vásárolhat,pénzt vehet le automatából,fizethet online! Nyilván ez a többszöri pénz utaztatás nagyobb költséggel jár,ezért kevés összeget Nem érdemes így utalni. Ez a fajta pénzküldés is egy lehetőség a Helixcapital-ba történő befektetéshez. Viszont a szponzorok összefoghatnak a szponzoráltjaikkal,és a költségeken megosztozva 3-4 felhasználó pénzét is bejuttathatják így a Helixcapitalba! „bunora”


Letölteni ppt "Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések