Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”"— Előadás másolata:

1 Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”

2 Mi a Medicover? Vezető magán-egészségügyi szolgáltató Közép-Kelet Európában ! Működési területünk: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia Több mint 6000 vállalalati ügyfél egészségügyi szakellátása és aktív tag a régióban Több mint 70 teljesen felszerelt Egészségközpont, több mint 4000 munkatárs A Medicover a legnagyobb magán egészségügyi foglalkoztató Közép-Kelet Európában Partnerhálózat több mint 2000 szerződött egészségügyi-szolgáltatóval Több mint 2 millió elvégzett egészségügyi vizsgálat évente

3 Medicover Magyarországon
Piacvezető magán-egészségügyi szolgáltató Magyarországon Több mint 1000 Partner vállalat, közel tag 2008-ban saját Egészségbiztosító megalapítása Több mint 450 fős egészségügyi foglalkoztatott (orvosok, nővérek) SOTE rezidensképzés, Infektológiai központ

4 Mi is a Medicover Egészségbiztosítás
KORLÁTLAN hozzáférés a Medicover magán-egészségügyi ellátásához!

5 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert nincs várakozás a szolgáltatások igénybevételekor Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az állami ellátásban, pl. ált. belgyógyászatban akár 60 nap, bőrgyógyászaton elérheti a 90 napot, szemészeten 98 nap, ultrahangnál szintén ennyi várakozásnak van kitéve a beteg a közellátásban. Már labornál is várólista!

6 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás ?
Mert nincs paraszolvencia Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy egy átlagos jövedelmű család éves bevételének 1,5-3 százalékát fordítja a paraszolvenciára. A hálapénzek összege évente milliárd forint között mozog.

7 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert nagy hangsúly helyeződik a megelőzésre az éves szűrési csomagokon keresztül Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az állami rendszerben nem a megelőzésen van a hangsúly. Nehézkes a szűrésekhez való hozzájutás vagy piaci alapon, saját utánajárással érhető el! /plusz idő és plusz pénz!/

8 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert az ellátásszervezés is a szolgáltatás része, mely időt és energiát takarít meg az ügyfélnek Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy a több területet érintő gyógyítás csak beutalók és orvos-beteg találkozók sokaságával érhető el, többnyire koordinálatlanul.

9 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert a saját klinikák és az országos Egészségpontok miatt az ellátás mindenhol könnyen elérhető, akár a nyaralás alatt is! Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy akár egy belföldi nyaralás alkalmával is bonyolult és nehézkes megfelelő szakorvost találni egészségi probléma esetén.

10 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert a saját klinikákon korlátlan a szolgáltatási lehetőség Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy szinte lehetetlen az sztk ellátórendszerben 3 hónapon belül újra időpontot kapni ugyanazon tünet-együttes esetén, ugyanazon szakághoz.

11 Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás?
Mert a gyógyítás elengedhetetlen része a leletek és vizsgálati eredmények „lefordítása”az ügyfelek részére írásban is Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az érthetetlen orvosi nyelven íródott dokumentumokat többnyire senki sem magyarázza el a gyógyulni akarónak.

12 MEDICOVER egészségbiztosítás
Korlátlan magánklinikai ellátás fix díjért

13 Medicover Csoportos Biztosítás
Nincs kockázat elbírálás Nincs várakozási idő Belépés – lejárat ( 12 havi évfordulók) Családtagok is a KÉSZ csoport számára meghatározott, kedvezményes díjjal léphetnek a rendszerbe (Családtagoknak minősülnek a Biztosítottal egy háztartásban élő házastársa, élettársa és a biztosított munkavállalóval vagy a házastársával/élettársával egy háztartásban élő gyermekei, ide értve az örökbe fogadott és nevelt gyerekeket is.)

14 Mit tartalmaz a Biztosítási csomag?
Éves prevenciós szűrés-KÉSZ csoportnak bővített elemekkel: Belgyógyászati szakvizsgálat Nyugalmi EKG Szemészet Mellkas RTG Nőgyógyászat, Cyt + UH / Urológia Labor (T vérkép, süllyedés, kreatinin, vércukor, koleszterin, LDL, HDL, Triglicerid, GGT,GOT, GPT, PSA , T vizelet+üledék , 50 év felett széklet immun vérteszt) Hasi UH

15 Mit tartalmaza White csomag? Valamennyi szakágunk korlátlan használata

16

17 Mit tartalmaz a Blue csomag?
Valamennyi járóbeteg szakágunk korlátlan használatát Fejlett diagnosztika Terhesgondozás az ahhoz kapcsolódó diagnosztikai ultrahang- és laborvizsgálatokkal együtt közvetlen a Medicover Egészségközpontjaiban Bp.-en Házivizit Bp. és 60km-es körzetében, vidéken további Medicover Klinikák 30 km-es körzetében Dentálhigiéniás kezelés (fogkő-levétel) évente egyszer közvetlen az MDentalnál Bp.-en

18

19 Hol lehet igénybe venni?

20 Medicover Egészségközpontok Budapesten
Eiffel Klinika Új egészségközpontunk 2012 január 1-én-ben nyílt meg, ahol több mint 25 egészségügyi szakág érhető el egy helyen, így egyedülálló és átfogó, könnyen elérhető szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a város szívében, a West End bevásárló központ mellett. Alkotás Point Klinika Folyamatos bővítésünknek és fejlesztésünknek köszönhetően 2013 januárjában megnyitottuk Alkotás Point Egészségközpontunkat. Ügyfeleink körében végzett piackutatás alapján a legújabb központunk a Bach csomópontnál MOM bevásárlóközponttal szemben. Infopark Rendelő 2005 novemberben nyitottuk meg Infopark foglalkozás-egészségügyi rendelőnket, Budán a XI. kerületben található Infopark „I” épületében a földszinten. Rendelőnk foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, szemészeti szak rendeléssel áll ügyfeleink rendelkezésére.

21 Medicover Egészségpontok

22 Szolgáltatási környezet az Egészségközpontjainkban
Kellemes és otthonos környezet Időpontra történő érkezés – összehangolt vizsgálatok Angol nyelven beszélő személyzet Ingyenes ügyfélparkoló Elektronikus lelettárolás Egészségközpontjainkban szabadon igénybe vehető ital-automatával és péksüteménnyel kedveskedünk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük egy üres gyomorral megkezdett nap folytatását. Ingyenesen WIFI elérhető az egészségközpontjainkban Több nyelven napilapok , magazinok

23 Call Center és Hotline Időpont-egyeztetés: (+36 1) 465 31 00
Bejelentkezés a Call Center számán keresztül lehetséges, hétfőtől péntekig reggel 7 és este 19 óra között. Időpont-egyeztetés: (+36 1)

24 A Medicover egészégbiztosítás előnyei
Professzionális egészségközpontjainkban több mint 25 szakág elérhető. Korlátlan számú szakorvosi vizsgálat az adott csomagokon belül. Évente, személyre szabott, preventív jellegű egészségmegőrző szűrővizsgálati sort készítünk a belgyógyász szakorvos javaslatai alapján. Egészségközpontjainkban előzetes időpont egyeztetés szerint várjuk: így nincs várakozás Jól tervezhető a vizit időtartama, ezáltal pontosan kalkulálható a távollét a munkahelyről, vagy a családtól. Megszervezzük Ön helyett a különböző orvosi vizsgálatokat Non-stop orvosi forródrót, ahol egészségügyi kérdésekre kap választ, valamint sürgős egészségügyi problémák esetén egészségügyi személyzet nyújt segítséget. SMS emlékeztetőt kap előző nap a vizsgálat pontos idejéről. Számítógépes lelettárolás lehetővé teszi, hogy leletei, bármelyik Egészségközpontunkból elérhetőek orvosaink számára Csomagjaink kiterjeszthetők családtagokra is

25

26 KÉSZ csoport munkavállalói és családtagjai számára kiajánlott díjak.
WHITE csomag BLUE csomag Ft,-/ fő/ év* ( havi cafeteria kereteben ez 4.585,-)) Ft,-/fő/év* ( *havi cafeteria keretben ez 9075 ,-))

27 „Ha nincs időd az egészségre, később kell, hogy időt szakíts a betegségre!”


Letölteni ppt "Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések