Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva."— Előadás másolata:

1 WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva

2 2011 Május 12-én elindult a WLS rendszere egyszerre 7 országban!!!!!!!!!

3 1.Ausztria 2.Szlovákia 3.Ukrajna 4.Románia 5.Szerbia 6.Horváth ország 7.Szlovénia 8.A központ Magyar ország

4 Mindenkinek lehetőség - Mindenkinek szólunk! 70 millió,7 mélységből, ha csinálod, ha nem! Ezért nem MLM! Ne hagyd ki!

5 Mi a termék? Egy olyan vásárlói kártya, mely AZONNALI kedvezményekre jogosít, tehát nem a kedvezmények visszatérítéséről szól. (A jutalék a tagsági díjból van, nem visszatérítésekből). A tagsági díj 44$ ez kb. 10 000.-Ft/év, amely tartalmazza a kártyát is. 10-20-30 vagy akár 50%-kal olcsóbban vásárolhatod majd meg azokat a fogyasztási cikkeket, amelyeket tegnap is megvásároltál. Benzint, élelmiszert, éttermi szolgáltatásokat vagy akár a villamos bérletet is olcsóbban veheted majd meg. Kevesebbet fizethetsz majd a konditeremben, a fodrásznál vagy a bútor boltban. Ezért a fantasztikus lehetőségért nem többet, mint 10 ezer forintot kell fizetni.

6 · A lényeg a marketing rendszerről: 5-ös mátrixban indulunk! Minden regisztrált tag bekerül a mátrixba, töltődik a rendszer. Minden alád került tag után (akkor is ha nem Te hoztad), kapsz $3,5 jutalékot. Mindig, akár mennyi tag kerül alád! Ezt a jutalékot akkor tudod hetente felvenni, ha csatlakoztattál a rendszerhez 5 főt. Amíg nincs meg az öt fő, addig gyűlik a belső irodádban a jutalékod. 7 mélységig kapsz az alád kerülő tagok után jutalékot. Ez azt jelenti, hogy ha májusban ezren csatlakoznak az alattad levő mátrixba, akkor Te májusban már keresel 3500$-t vagyis700 000.-Ft- ot.

7 Nem kell semmilyen könyvelést vezetni, mert a kedvezmény azonnali, azonnal a csökkentett összeget fizetjük a helyszínen. Kiszámolva, hogy mennyit takaríthatsz meg éves szinten, elmondanád a környezetedben levő embereknek, hogy nekik is lehessen ilyen kártyájuk, és ezért ajánlói díjat is fizetnek? Igen? 5 ismerősöd ajánlásával, több ezer ember után kapsz ajánlási jutalékot. Vagyis mindössze annyit kell tenni, hogy az információt tovább adni másoknak is.

8 Tudod mennyi embernek lesz ez segítség? s-még sokan fel sem fogják mekkora szerencse érte őket, hogy tudomásuk van erről a nagyszerű pénzkereseti lehetőségről és részt vehetnek benne az induláskor!

9

10 A kifizetés minden kártya után jár, nem feltétel az adott mélységben levő pozíciók teljes feltöltődése. Pl.: ha megvan a saját magad által regisztrált 5 fő és bekerült a saját regisztráltjaiddal együtt, 500 fő bármilyen elosztásban a struktúrádba, akkor ez számodra 500x3,5 $-t azaz 1750 $-t jelent ami 220 Ft/$ árfolyammal számolva 385.000 Ft.

11 Nos? Mit gondolsz? Van miről beszéljünk? Úgy vélem igen, jelentkezz, lehetőleg minél gyorsabban, mert akkor a leges-legelsők között indulhatsz Magyarországon és még további 7 országban! Vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel aki meg mutatta neked azt a bemutatót!!

12 Ez fontos! A cég minden hatósági szervtől megkérte az engedélyeket, VPOP, APEH stb.

13 Bízom benne, hogy nagyon eredményesen fogunk együtt dolgozni ebben a fantasztikus üzletben!

14 Próbáld meg a lehetetlent. Ne lentről kezdd, mert már eleve lent vagy. Gyorsan mássz fölfelé, mielőtt még kihúzzák alólad a létrát. Paulo Coelho


Letölteni ppt "WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva."

Hasonló előadás


Google Hirdetések