Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál"— Előadás másolata:

1 Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál
FitBalance IFEX Hungexpo (D, G, F és 25-ös pavilon) 2015 október Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál

2 A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot:
FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance Awarad Gála webshop.fitbalance.hu Fitness –Wellness Díjátadó

3 A rendezvény helyszíne: Hungexpo, Nemzetközi Vásárközpont Budapest D, G, F és 25-ös pavilon , közel nm október

4 FitBalance nagyszínpad 2015 tavasz

5 FitBalance Expó 2014

6 A FitBalance IFEX rendezvény FitBalance Nemzetközi Kupagyőztes
"arca" és háziasszonya: Kocsis Alexandra IFBB Fitness Modell FitBalance Nemzetközi Kupagyőztes

7 A rendezvény bemutatkozása
A FitBalance IFEX rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek mára két napos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek most először ad otthont a Hungexpó Nemzetközi Vásárközpont, mintegy nm területen 4 pavilonban! A legutóbbi rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában 2015 április 26-án, látogatót és 141 kiállítót fogadtunk. A 2006 és között megrendezett eddigi 20 FitBalance rendezvényen, eddig közel résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók:

8 A rendezvény mondanivalója
A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2015 október ei rendezvény bevételéből , egy vidéki általános iskolát támogatunk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

9 FitBalance sztárok az egészségért

10 FitBalance Aréna – Sport - Fitness - Expo
A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Hungexpó Nemzetközi Vásárköszpont adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 400 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a weboldalon! A két napos esemény keretein belül a tömegsport, valamint a versenysport is megjelenik a helyszínen

11 A FitBalance média /online , offline
A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A a és a internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően példányban, ingyenesen jelennek meg. A oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

12 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1640 percnyi televíziós bejátszás,970 percnyi rádiós szpot, és 810 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz!

13 FitBalance Aréna - Belépőjegy információk
A belépőjegy ára elővételben két napra : Ft, a helyszínen, Ft, napi belépő elővételben: , a helyszínen A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető -en, valamint megvásárolható a helyszínen! A sétálójegy ára: ft, A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

14 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek , összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: D pavilon: Power Expó, Strand röplabda bajnokság, BodyArt színpad, Nemzetközi Fekvenyomó Kupa, Küzdősport Bajnokságok, Strong Man versenyek, stb. G pavilon: nagyszínpad, IFBB Gyerek Fitness EB színpad, tömegsport aktivitási színpadok , kiemelt programok F pavilon : Expo, aktivitások 25-ös pavilon: Merida Nemzetközi Spinning F esztivál A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance IFEX esemény keretein belül a G pavilonban felállított színpadon rendezi meg IFBB Gyerek Fitness Európa Bajnokság versenyét.

15 Együttműködési ajánlat
Kiállítói megjelenések: A Kiállító számára: az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani az FitBalance IFEX eseményen . A kiállítói díj: ft/nm Továbbiakban: Kiállító

16 Nyomtatott (offline) megjelenések:
FitBalance magazinban 1 db hirdetési felületet biztosítunk,(logó és bemutatkozó szöveg) a magazin belső oldalán! db A FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

17 Helyszíni, színpadi megjelenések:
A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 3 db 25nm-es led falon ( G pavilon nagyszínpad, F pavilon Expó és D pavilon Power Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

18 Helyszíni, kiállítói megjelenések:
A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára 6nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal , székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve) ,további költséget jelent! Az áram 1-2 kw ft+áfa, az épített stand ft+áfa/nm ami tartalmaz 2 db széket, 1 db asztalt ( 80x100cm) , valamint 1 db infó pultot is.

19 Helyszíni, kiállítói megjelenések:
Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, egy ponton kihelyezve, (max 1 db)

20 Online , DM megjelenések:
Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) Max 2 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést. A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

21 Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések:
A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon , stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk!

22 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet.

23 Galéria

24

25

26

27

28

29

30 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: UNGER-PAPP Kata Marketing- , sales manager Mobil: mail: Web:www.fitbalance.hu , Szpotunk megtekinthető:


Letölteni ppt "Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál"

Hasonló előadás


Google Hirdetések