Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ismered az érzést amikor önfeledten játszol a gyerekekkel vagy az unokákkal? Hallod a párod gondtalan, vidám kacagását, amint.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ismered az érzést amikor önfeledten játszol a gyerekekkel vagy az unokákkal? Hallod a párod gondtalan, vidám kacagását, amint."— Előadás másolata:

1 Ismered az érzést amikor önfeledten játszol a gyerekekkel vagy az unokákkal? Hallod a párod gondtalan, vidám kacagását, amint egy pörgős zenére táncoltok?

2 Testi-lelki egyensúlyban élsz, könnyedén megvalósítva önmagad és az álmaidat? Kicsattanó egészségnek örvendve kettesével rohansz fel a lépcsőkön?

3 Észrevetted, hogy a civilizációs betegségek egyre hamarabb, és egyre több embert érintenek? Megfázás, influenza, bakteriális fertőzések? Vagy még súlyosabb betegségben szenvedsz?

4 Mi lesz veled ha ezeket a helyzeteket nem tudod kezelni? Mennyi bevételtől esel el ha nem tudsz dolgozni - és ha a táppénz elmegy a havi gyógyszeradagra?

5 Mi lesz a céljaiddal, az életeddel? FELADOD???

6 A csikunggal könnyedén bemutatja azt az ősi öngyógyító módszert amivel a kilátástalanságnak vége és helyette van a megoldás!

7 Küldetésünk: Megtanítani az embereket arra a módszerre, ami megerősíti az immunrendszerüket, hogy az játszi könnyedséggel bánjon el minden korokozóval!

8 Megtanítani egy olyan módszert amit azután élete végéig alkalmazni tud minden nap – bárhol legyen! Megmutatni hogyan tudja eldobni a mankóit hogy energiával telten, kecses lépésekkel vonuljon végig az utcán

9 Hallani ahogy az ismerősei ámulattal kérdezik meg: Mi a titkod? Olyan vagy, mintha teljesen kicseréltek volna! De jó rád nézni!! Mintha 10 évet fiatalodtál volna!

10 És érezni a csodálattal teli és elismerő tekinteteket! Ezt már csak az tudja überelni, ha az esti viháncolásra gondolva végigfut a gerincén a jól ismert kellemes, meleg érzés...

11 Ugye szeretsz ilyen fitt és egészséges lenni? Akkor ott a helyed, hogy elsajátítsd azt a módszert amivel ez könnyen elérhető!

12 Kattints a videó leírásában levő linkre még MOST és jelentkezz a következő tanfolyamra! Vagy vásárold meg DVD-n! Ha velünk tartasz úgy leszel fitt és egészséges, hogy közben még élvezed is!

13

14


Letölteni ppt "Ismered az érzést amikor önfeledten játszol a gyerekekkel vagy az unokákkal? Hallod a párod gondtalan, vidám kacagását, amint."

Hasonló előadás


Google Hirdetések