Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magyar Ifjúsági Vöröskereszt HIV/AIDS Prevenció. Ma sajnos nincs semmilyen védőoltás, amely megvédene a vírustól! Lehetőségek a megelőzésre: 1. Absztinencia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magyar Ifjúsági Vöröskereszt HIV/AIDS Prevenció. Ma sajnos nincs semmilyen védőoltás, amely megvédene a vírustól! Lehetőségek a megelőzésre: 1. Absztinencia."— Előadás másolata:

1 Magyar Ifjúsági Vöröskereszt HIV/AIDS Prevenció

2 Ma sajnos nincs semmilyen védőoltás, amely megvédene a vírustól! Lehetőségek a megelőzésre: 1. Absztinencia (önmegtartóztatás) 2. Monogámia (hűség) 3. Óvszer használat: Nem csak a nemi úton terjedő betegségek ellen, hanem a nem kívánt terhesség ellen is véd 1. Az intravénás drogok kerülése

3 1. Lehetőleg gyógyszertárban vett óvszert használjunk 2. Legyen kéznél a közösülés előtt. Legyen tartalék is! 3. Ellenőrizd a szavatossági dátumot! 4.Óvatosan nyisd ki a fóliatasakot a megjelölt helyen! Ne szakítsd ki az óvszert a körmöddel, ékszerrel stb! Ne tekerd le mielőtt felhúznád!

4 5. Az óvszer végéből szorítsd ki a levegőt, különben a használat közben kiszakadhat 6. Csak teljesen merev péniszre húzd fel! 7.Az óvszert helyezd a makkra, majd lefelé görgetve húzd fel a pénisz tövéig. 8. Csak vizes síkosítókat használj! Vazelint, olajakat, krémeket nem, mert tönkre teszik az óvszer anyagát!

5 9. Magömlés után a lehető legrövidebb időn belől húzd ki a péniszt, amíg még merev! 10. Egy óvszert csak egyszer használjunk! 11. Defekt, azaz közösülés közben, ha elszakad az óvszer azonnal ki kell húzni a péniszt, a szakadt óvszert el kell távolítani és egy papírzsebkendőbe csomagolva kidobni


Letölteni ppt "Magyar Ifjúsági Vöröskereszt HIV/AIDS Prevenció. Ma sajnos nincs semmilyen védőoltás, amely megvédene a vírustól! Lehetőségek a megelőzésre: 1. Absztinencia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések