Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Felkészülés a nagy útra!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Felkészülés a nagy útra!"— Előadás másolata:

1 Felkészülés a nagy útra!

2 Csapatépítő Tréning! Egy más megismerése és a bizalom egy nagyon fontos tényező mivel egymásra leszünk utalva. A csapatépítő tréningen erre jól fellettünk készítve Berki Tibor segítségével 5x45 percben.

3 Angol nyelvi felkészítés!
A Dániában való kommunikációhoz fontos valamilyen idegen nyelvi ismeret amely nálunk az angol volt. A nyelvi felkészítés Cs. Szabó Erika tanárnő vezetésével zajlott 15 tanórában.

4 Szakmai felkészítés! Szakmai felkészítés során átismételtük a CAD programokkal való 2D és 3D modellezést, illetve újabb ismeretekkel is szaporodtunk! A szakmai felkészítés Vetró Zoltán tanár úr vezetésével történt 5x45 percben.

5 Kulturális ismeretek! Fontos az idegen kultúra megismerése, hogy tisztában legyünk a helyi szokásokkal és hogy ne érjen semmi sem váratlanul. A kulturális felkészítésben Blatt-Bogdány Csilla tanárnő segített 3 tanóra keretében.

6 Informatikai felkészítés
A Dániában töltött idő és a gyakorlat bemutatására prezentációt és weblapot kell készítenünk. Mindezek elkészítését Blatt Attila tanár úr segítette 5 tanórában.

7 A pályázat megvalósítását,szervezését és a felkészítést köszönjük tanárainknak
Felkészítő Tanáraink: Blatt-Bogdány Csilla Cs. Szabó Erika Vetró Zoltán Blatt Attila Berki Tibor


Letölteni ppt "Felkészülés a nagy útra!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések