Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Foxpro Hozzunk létre egy telekdas.dbf nevű táblát dastype n(3) formname c(240) sqldas c(240) Töltsük is fel: dastype: 1 formname: üresen marad sqldas:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Foxpro Hozzunk létre egy telekdas.dbf nevű táblát dastype n(3) formname c(240) sqldas c(240) Töltsük is fel: dastype: 1 formname: üresen marad sqldas:"— Előadás másolata:

1

2 Foxpro Hozzunk létre egy telekdas.dbf nevű táblát dastype n(3) formname c(240) sqldas c(240) Töltsük is fel: dastype: 1 formname: üresen marad sqldas: select tulaj from telek

3 Microstation Miután beállítottuk az adatbázis kapcsolatot adjuk ki a SET DATABASE parancsot A DAS Table mezőbe írjuk be, hogy telekdas OK

4 Microstation (2) Helyezzünk el text node-okat a kapcsolt rajzelemekhez közel! (Először célszerű ellenőrizni a szöveg beállításokat )

5 Microstation (3) Az adatbázis eszköztárról a gombbal duplán kattintunk a rajzelemre, majd a node-ra, így társítjuk őket. Majd a gombbal frissítjük a kiírást az adatbázisból. Végül, hogy a node-ok száma ne akadályozzon, azok megjelenítését letilthatjuk a Settings/View Attributes menüből.


Letölteni ppt "Foxpro Hozzunk létre egy telekdas.dbf nevű táblát dastype n(3) formname c(240) sqldas c(240) Töltsük is fel: dastype: 1 formname: üresen marad sqldas:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések