Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013."— Előadás másolata:

1 Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013 hiányában akár Lync Web Appal is csatlakozhat Lync-értekezlethez. Ehhez semmit nem kell letölteni vagy telepíteni. Egyszerűen kattintson az értekezlet hivatkozására a meghívóban, és kövesse a megjelenő utasításokat. 1.Kattintson a meghívó Bekapcsolódás Lync-értekezletbe hivatkozására. 2.Ha megnyílt a Lync Web App, tegye az alábbiak egyikét: Vendégként való csatlakozáshoz írja be a nevét a mezőbe, és válassza a Bekapcsolódás az értekezletbe lehetőséget. Ha az értekezletet a cége egy másik alkalmazottja hozta létre, akkor választhatja a Bejelentkezés a szervező cégéhez tartozóknak lehetőséget is. Ezután írja be a céges hálózathoz is használt felhasználónevet és jelszót. 3.Jelölje be a Lync Web App beépülő modul telepítését, mely a kép- és hangátvitelhez szükséges. Az előadók a képernyőt is megoszthatják vele. Az értekezlet beállításaitól függően vagy az előszobába kerül, vagy azonnal beengedi a rendszer. Az előbbi esetben egy előadónak külön be kell engednie Önt az értekezletre. Amint beengedték, használhatja a számítógépe hangszóróját és mikrofonját. Fontos: A hangeszközök beállításáról ebben a témakörben olvashat bővebben.ebben a témakörben Csatlakozás értekezlethez telefonnal Ha szeretne telefonról csatlakozni egy értekezlethez, kövesse a korábbi szakasz utasításait, de a Lync Web App beépülő modul telepítését ne jelölje be. Ezután kattintson a Bekapcsolódás az értekezletbe gombra. A Csatlakozás az értekezlet hangjához ablakban kattintson a Hívjon fel engem az értekezlet lehetőségre, és adja meg a számát. Vagy válassza a Felhívom én az értekezletet lehetőséget, és használja a meghívóban szereplő számot és azonosítót. Saját videokép kezelése Ha van kamera csatlakoztatva a számítógépéhez, kattintson a lehetőségre a videoképe megosztásához. Kamera csak a saját videokép megosztásához szükséges; a mások által megosztott videoképet kamera nélkül is megtekintheti.

2 Az értekezlet résztvevőinek kezelése Ha Ön előadó, akkor a elemre kattintva elérheti a résztvevők kezelésének lehetőségeit. A résztvevők listája a RÉSZTVEVŐK lapon található. 1.Kattintson jobb gombbal egy résztvevőre, és válassza az Elnémítás, Visszahangosítás, Eltávolítás vagy Kinevezés nézővé/előadóvá parancsot. 2.Bármikor hívhat meg új résztvevőt. Kattintson a MŰVELETEK gombra. Kattintson a Felkérés telefonon gombra telefonon való meghíváshoz. Kattintson a Felkérés e-mailben gombra e-mailes meghíváshoz. 3.A résztvevők nevének elrejtéséhez kattintson a Nevek elrejtése elemre. 4.Minden résztvevő elnémításához kattintson a Közönség elnémítása elemre. Asztal vagy megnyitott alkalmazás megosztása Ha Ön előadó, akkor megoszthatja az értekezlettel az asztalát vagy a számítógépén futó alkalmazásokat. 1.Mutasson a elemre. Az asztal megosztásához kattintson az Asztal elemre. Ekkor megjelenik az Ön épp ezt mutatja be: Asztal felirat, és sárga körvonalú lesz az asztal. Program megosztásához kattintson a Program elemre, válassza ki a megosztandó programokat, és kattintson a Megosztás elemre. 2.A megosztás ideje alatt egy megosztási eszköztár látható a képernyő tetejénél. Ezt elrejtheti és megjelenítheti a rajztű ikonra kattintva. 3.Kattintson az IRÁNYÍTÁS ÁTADÁSA elemre, ha át szeretné adni a megosztás irányítását másnak. Bármikor visszaveheti az irányítást; ehhez válassza az IRÁNYÍTÁS ÁTADÁSA > Irányítás visszavétele lehetőséget. 4.A megosztás befejezéséhez kattintson a Megosztás leállítása gombra. PowerPoint-bemutató megosztása 1.Mutasson a pontra, majd kattintson a PowerPoint elemre. 2.A Válassza ki a megosztani kívánt PowerPoint-bemutatót mezőben kattintson a Tallózás gombra, és adja meg a kívánt bemutatót. 3.A diák között az értekezletterület alatti nyilakkal válthat. A MINIATŰRÖK elemmel diát jelölhet ki, a JEGYZETEK pedig megjeleníti a jegyzeteket. 4.Kattintson a elemre a diák jobb felső sarkában a széljegyzeteszköztár megjelenítéséhez: itt kiemelőt, bélyegzőt és más eszközöket használhat. 5.A bemutató beágyazott hivatkozásokat is tartalmazhat. Mielőtt egy hivatkozásra tudna kattintani, el kell rejtenie a széljegyzeteket a Széljegyzetek elrejtése gombra kattintva. Elrendezés választása Az értekezlet típusától függően kiválaszthatja, hogy a tartalmak, az előadók vagy a résztvevők legyenek-e láthatók. Kattintson az értekezlet jobb alsó részén lévő Elrendezés választása ikonra: A Galérianézet a résztvevők képét és videóját jeleníti meg. Az Előadói nézet az aktív beszélő képét vagy videoképét jeleníti meg. A Bemutatónézet a megosztott tartalmakat jeleníti meg, például a megosztott képernyőt.


Letölteni ppt "Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013."

Hasonló előadás


Google Hirdetések