Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Vállalkozásmenedzsment Előadó:Móróné dr. Zupkó Tímea Telefon:30/217-3019

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Vállalkozásmenedzsment Előadó:Móróné dr. Zupkó Tímea Telefon:30/217-3019"— Előadás másolata:

1 1 Vállalkozásmenedzsment Előadó:Móróné dr. Zupkó Tímea Telefon:30/217-3019 E-mail:morone.timea@gmail.com

2 2 Feladat (A)  Mutassa be egy konkrét vállalkozás munkavédelmi rendszerét a munkavédelmi szakember szemszögéből! Térjen ki a munkavédelem helyére a szervezeti munkamegosztásban és struktúrában, mutassa be az érdekérvényesítés módját a kommunikációs fórumokat, ha van az akkreditált rendszert, a szabályozás legfontosabb dokumentumait! Ismertesse a munkavédelmi kontrolling elemeit. Elemezze a munkavédelmi feladatok illesztésének módját. Mutassa be a munkavédelmi (munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi) szakemberek foglalkoztatásának módját. Válassza ki a vállalkozás két legfontosabb munkavédelmi mutatóját legalább három időszakra vonatkozóan és elemezze azokat. A helyzetfelmérés alapján tegyen javaslatot a munkavédelmi rendszer változtatásának lehetőségeire.  A dolgozat terjedelme legyen minimum 4, legfeljebb 10 oldal. Lehetőség szerint ábrákkal emelje ki a leglényegesebb elemeket.

3 3 Feladat (B)  Mutassa be egy konkrét vállalkozás vagy intézmény munkavédelmi rendszerét a munkavédelmi szakember szemszögéből! Térjen ki a munkavédelem helyére a szervezeti munkamegosztásban és struktúrában. Dolgozza ki a vállalkozás (intézmény) számára a munkabiztonsági szakember szerződéses ajánlatát az alábbi lehetőségek közül választva: –Munkaszerződés és az ahhoz kapcsolódó részletes munkaköri leírás –Megbízási szerződés –Vállalkozási szerződés  A szerződések kidolgozása során a legfontosabb tartalmi elemként térjen ki a vállalkozó és a megbízó kötelezettségeire, a kockázatokra, a teljesítés módjára és ellenőrzésére, a felelősség megosztására.  A dolgozat terjedelme legyen minimum 4, legfeljebb 10 oldal.


Letölteni ppt "1 Vállalkozásmenedzsment Előadó:Móróné dr. Zupkó Tímea Telefon:30/217-3019"

Hasonló előadás


Google Hirdetések