Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MESÉLŐ INTERNET. Szerinted mi az internet? Bevezető beszélgetés, vélemények összegyűjtése. „Az internet egy ismeretközlő lap, amibe ha belép az ember,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MESÉLŐ INTERNET. Szerinted mi az internet? Bevezető beszélgetés, vélemények összegyűjtése. „Az internet egy ismeretközlő lap, amibe ha belép az ember,"— Előadás másolata:

1 MESÉLŐ INTERNET

2 Szerinted mi az internet? Bevezető beszélgetés, vélemények összegyűjtése. „Az internet egy ismeretközlő lap, amibe ha belép az ember, bármit megnézhet, vagy játszhat, és megetetheti a tevéjét is, ha van.” (Renáta, 3. osztályos tanuló)

3 Egyszervolt, hol nem volt Játékok, mesék, versek, animációk, programok óvodásoknak és kisiskolásoknak. Hangos oldal.

4 Mese Tv Levendula néni Ezeket a meséket talán még soha nem hallottad. Mesefilmeket, rajzfilmeket nézhetünk ezen az oldalon. Hangos oldal.

5 MeSe Vár Szépséges népmesék sokasága vár itt Rád. Néhányat meg is lehet hallgatni. Mesebirodalom Izgő-mozgó meseoldal, amelyen játékokat is találsz. Hangos oldal.

6 Bogyó és Babóca Együtt kalandozhatsz Bogyóval a csigával, és Babócával a katicabogárral. Meséket, verseket, kirakókat, mondókákat, kakukktojás játékokat, színezőket találsz itt.

7 Dörmögő Dömötör

8 Minimax Minimax csatorna internetes oldala. A sok játék mellett van egy szülőknek szóló nagyszerű oldal az internetezésről.

9 Olvasni jó! Mesék, versek, népdalok, diafilmek, animációk

10 Kölöknet A Játszótér menüpontban programajánlkat, játékokat, olvasnivalót, chat-szobát találsz. Próbajátékok

11 Kiskobak Próbajáték Találsz itt verseket, meséket, természetről szóló írásokat, zenét, keresztrejtvényeket, gyermekfórumot.

12 Manók a könyvtárban Pipéter, Kankalin, Biblio és Corvus a Debreceni Városi Könyvtár honlapján


Letölteni ppt "MESÉLŐ INTERNET. Szerinted mi az internet? Bevezető beszélgetés, vélemények összegyűjtése. „Az internet egy ismeretközlő lap, amibe ha belép az ember,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések