Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit."— Előadás másolata:

1 PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit

2 Fenntartói feladatok Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

3 Támogatás Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

4 Ellenőrzés, értékelés Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

5 Szakmai reflexió A tankerület-vezetéssel/köznevelési vezetéssel kapcsolatosan melyek a problémás területek? Milyen fejlesztési irányokat kellene felvetni? Ön hogyan látja a szakmai fejlődés és képzés tükrében?


Letölteni ppt "PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit."

Hasonló előadás


Google Hirdetések