Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TAPASZTALATAIM AZ ISOPRINOSINNAL

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TAPASZTALATAIM AZ ISOPRINOSINNAL"— Előadás másolata:

1 TAPASZTALATAIM AZ ISOPRINOSINNAL
„Barátom” az Isoprinosin Dr.Zahuczky Katalin

2 2006-tól dolgozom gyermekkörzetben
2006-tól dolgozom gyermekkörzetben.Azóta használom gyakrabban az Isoprinosine szirupot és tablettát. Számtalan alkalommal „ bizonyított „már számomra. 1.Rövid, pár napos kezelésekre 2.Hosszú távú kezelésekre - egyaránt alkalmas

3 Rövid, pár napos kezelésekre:
1. Stomatitisek: Az egyik leggyakoribb vírusbetegség, szülők egyik legnagyobb rémálma. A gyermek lázas,folyik a nyála és folyamatosan sír, etethetetlen, itathatatlan és megállíthatatlanul halad a kiszáradás és a kórházi felvétel felé. Terápiás palettánk ilyenkor a száj ecsetelése, vitaminok és a noszogatás az itatásra. Ha ilyenkor a szülők felkeresnek, mindig ajánlom az Isoprinosine szirupot, mely 2-3 nap alatt „csodát” tesz.

4 Rövid, pár napos kezelésekre:
2.Egyéb vírusertőzések: Szintén az az eset, amikor nem sok egyéb terápiás javaslatom van, mint amit a nagymamám is tett sok-sok évvel ezelőtt: meleg, citromos-mézes tea, borogatás…Ha ilyenkor néhány napig a betegeim Isoprinosine-t is kapnak, lerövidül a lázas napok száma, gyorsabban szűnnek a panaszok.

5 Hosszú távú kezelésekre
1.Vírusszemölcsök: A tenyereken, talpakon oly gyakran előforduló szemölcsöket lokális kezeléssel, ecsetelésekkel,tapaszokkal szoktuk elkezdeni kezelni. Ezek gyógyulási ideje igen hosszú, többnyire az ecsetelgetést néhány hét után már igen unják, aztán el is hagyják…Ha azonban kombináljuk a szájon át adott Isoprinosine-nal, sokkal gyorsabb, látványosabb lesz a szemölcs szanálódása, és megmarad a kitartás. Ha egyszerre több szemölcs keletkezik, akkor az ecseteléses próbálkozás szinte lehetetlen, csak az Isoprinosine vagy a sebészeti eltávolítás marad.

6 „Befejezésül álljon itt egy konkrét esetem…
Sz. E. 9 éves betegem néhány hete hétvégén torokfájásról, nyaki nyirokcsomók érzékenységéről kezdett el panaszkodni, majd belázasodott. Édesanyja elvitte a gyermekügyeletre,ahol duzzadt, lobos, lepedékes mandulákat, kp .duzzadt érzékeny nyirokcsomókat észleltek, amoxicillin kezelést indítottak.3 nap múlva jelentkeztek néhány apró exanthema megjelenése és a láz makacs fenállása miatt a rendelőben, kérdezve nem gyógyszerérzékenységi tünet-e a mit a bőrén látnak.A gyermek általános állapota jó volt, kissé bágyadtabb volt, de kielégítöen fogyasztott folyadékot. Kiütései vírusexanthemának megfeleltek.Elhagytuk az antibiotikumot, és Isoprinosine terápiát kezdtünk tüneti szerekkel kombinálva. Két nap múlva leláztalanadott, kiütései elmúltak,a torok lobtünetei csökkentek. 1 hét kezelés után gyógyult.

7 Hosszú távú kezelésekre
2.Immunstimulálás: A bölcsödébe –óvodába kerülés időszaka szinte minden kisgyermeket megvisel.Egymást érik a vírusfertőzések.A szülő szeretne segíteni a gyermekén /és magán-hiszen dolgoznia kellene / Ha ilyenkor, sőt a közösségbe kerülés előtt már hisznek a tapasztalatomban, és elfogadják az Isoprinosine-t az immunrendszer erősítésére, sok álmatlan éjszakát megspórolhatnak és a pénztárcájuk is megérzi, mert amit az Isoprinosine-ba fektetnek, bőven megtérül a gyógyszerszámlán. Akinek jó tapasztalata lesz az Isoprinosinnal a következő ősszel mindig kéri a következő megelőző kúrát.

8 Összegezve: nekem jó „barátom” az Isoprinosin,jó szívvel ajánlom másoknak is !


Letölteni ppt "TAPASZTALATAIM AZ ISOPRINOSINNAL"

Hasonló előadás


Google Hirdetések