Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Női konferenciájának résztvevőit ! Lajoskomárom, 2010. november 27.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Női konferenciájának résztvevőit ! Lajoskomárom, 2010. november 27."— Előadás másolata:

1 Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Női konferenciájának résztvevőit ! Lajoskomárom, 2010. november 27.

2 Találkozni jöttem Veled Istenem, Te jól ismersz engem és én kitárom a szívem. Itt vagyok Istenem, vizsgálj meg engem, Itt vagyok Istenem, leteszem életem. Itt vagyok Istenem, hogy halljam hangodat, Itt vagyok Istenem, hogy tegyem akaratodat! Vágylak megismerni Téged Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen! Itt vagyok Istenem, vizsgálj meg engem…

3 Hozzád jövünk Uram, ó segíts, Ne szóljon Igéd hiába! A szívünk oly sötét, ó segíts, Élessze Igéd világa. Áldd meg, ó Uram, ez énekünk, legyen jobban Tiéd életünk, Ne szóljon Igéd hiába! Ne szóljon Igéd hiába!

4 A fülünk Igédre nem figyel, Lábunkkal járunk a sárba. Vágyaink szakítnak Tőled el, Nem fénylik mécsünk világa. Ó, Uram templomod hadd legyen, A szívünk megszentelt hely legyen! Ne szóljon Igéd hiába! Ne szóljon Igéd hiába!

5 Ajkunkon hazugság bélyege, Megrontott életünk átka, Hogy állunk elődbe így Uram, Naponként Téged imádva? Nyisd meg a szemünk, hogy láthassunk! Szenteld meg ajkunk, hogy áldhassunk! Ne szóljon Igéd hiába! Ne szóljon Igéd hiába!

6 A szívünk összetört, ó Uram, Itt állunk előtted gyászban. A mélyből hozd ki az életünk, Ne szóljon Igéd hiába! Áldd meg Igédet, hogy érthessük, Dicsőségedre, hogy élhessünk, Ne szóljon Igéd hiába! Ne szóljon Igéd hiába!

7 Csend van bennem és emlékezem, képe a múltnak is megjelen, vétket látok, s gondozó kezet, szennyből a sárból mind kivezet. Refr.: Mért szeret Isten mért szeret még? Hogy lehet, mért nem mondja ki: elég? Refr.: Mért szeret Isten mért szeret még? Hogy lehet, mért nem mondja ki: elég? Féltő karja újra átölel, megtört szívéhez szívem közel. Féltő karja újra átölel, megtört szívéhez szívem közel. Csend van bennem és emlékezem, mily sok ajándék nagy kegyelem mily sok áldás, mily sok türelem, kísérte végig az életem. Refr: Mért szeret Isten mért szeret még? Csend van bennem és emlékezem, mily sok ajándék nagy kegyelem mily sok áldás, mily sok türelem, kísérte végig az életem. Refr: Mért szeret Isten mért szeret még?

8 Csend van bennem és emlékezem, sokszor volt könnyes mindkét szemem, oly sok bánat, fájdalom is ért, Hozzá futottam irgalomért. Refr.: Mért szeret Isten, mért szeret még, hogy lehet mért nem mondja ki elég, féltő karja újra átölel, megtört szívéhez szívem közel! Csend van bennem és emlékezem, hála dicséret él szívemben, hogy köszönjek múltat és jelent, holnapot, védő, őrző kezet! Refr.: Mért szeret…

9

10

11

12 Néha úgy érzem, hogy üres a szívem, És lenyomja lelkem száz teher, Ilyenkor látom, hogy elbuktam százszor, És felállni már nincs is erőm. Refr: Te vagy a kéz, mely felsegít, egy forrás, mely felüdít, egy igaz szó, amely bíztató, örökkévaló, borús égen a szivárvány, a szívemben reménysugár, egy nyitott út, melyen célba jut minden gyermeked!

13 Naponta látom, s ez nem csupán álom, hogy amit ígértél, életre kél, Golgota csúcsán, kereszted fényét, S feltámadásod hatalmát! Refr: Te vagy a kéz, mely felsegít, egy forrás, mely felüdít, egy igaz szó, amely bíztató, S örökkévaló! Borús égen a szivárvány, a szívemben reménysugár, egy nyitott út, melyen célba jut minden gyermeked! Naponta látom, s ez nem csupán álom, hogy amit ígértél, életre kél, Golgota csúcsán, kereszted fényét, S feltámadásod hatalmát! Refr: Te vagy a kéz, mely felsegít, egy forrás, mely felüdít, egy igaz szó, amely bíztató, S örökkévaló! Borús égen a szivárvány, a szívemben reménysugár, egy nyitott út, melyen célba jut minden gyermeked!

14

15 Várj és ne félj, az Úr jön már, Vár és ne félj, hű szívvel várj !

16

17

18

19 Istenem, nem értem hogyan létezhettem Nélküled, nem ismerve a kegyelmet és féltő szereteted. De Te gyermekeddé fogadtál, új életet ajándékoztál, s nem kínoz már a félelem, mert mindig itt vagy velem! Áldom nagy kegyelmed, Téged ünnepellek Téged és senki mást, amíg csak élek! Áldom nagy kegyelmed…

20 Szívemnek mélyén, hála ének zendül, Szívemnek mélyén Téged áldalak. Új dallam zsong már szívem minden húrján, Új célom éltet:örök üdv vár rám

21 Tied a dicsőség, és imádás, felemeljük kezeinket, így dicsérjük szent neved! (2x) /: Ó, Hatalmas, kezed nagy csodákat tesz, Veled senki nem ér fel, Veled senki nem ér fel :/ Ó, Hatalmas!

22 Krisztus testének tagja vagy már, Tőled az Isten már többet vár. Várja hogy szolgáld amíg lehet, Ki tudja meddig tart életed? Testvéred néha úgy látod tán, Megbotlik gyakran, s más úton jár, Várja őt Jézus, segítsd oda! Hadd tegye szentté az ég Ura!

23

24 Szeretet áradjon köztünk, szeretet gyúljon bennünk, Szeretet töltsön el minket, add nekünk Urunk! Hadd legyünk testvéri szívvel, mindnyájan egyek benned, Lobbantsa lángra szívünket szereteted!

25 Mindennap veled leszek, fogom a kezed, csak őrizd meg mindig tisztán a szíved! El nem hagylak téged, el nem távozom, kiáltasz hozzám és én meghallgatom! Hát ne félj én népem, hisz tiéd az örökségem, ne félj és ne lankadj el, hisz neked győznöd kell!

26 Mikor vízen mégy át én veled vagyok, És ha tűzben jársz nem érnek a lángok. Ne félj azért, mert megváltottalak, Neveden hívtalak, az enyém vagy! Igazság által leszel erős, ne félj, nem közelít hozzád a veszély!


Letölteni ppt "Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Női konferenciájának résztvevőit ! Lajoskomárom, 2010. november 27."

Hasonló előadás


Google Hirdetések