Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,"— Előadás másolata:

1

2  Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek, melyeket különböző effektekkel láthatnak el. Ezután elláthatjuk ezeket felirattal, beállíthatjuk, hol készültek, utána pedig megoszthatjuk.

3  A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi oldalon, mint pl. Facebook vagy Twitter.

4  A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

5  Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül népszerű lett, 2013 januárjában már több, mint 100 millió felhasználóval rendelkezett. A szolgáltatás az Apple Store-on és a Google Play-en keresztül is elérhető. Eredetileg csakIPhone, IPad és Ipod Touch készülékeken lehetett használni, de 2012 áprilisától az Android készülékekre is elérhetővé vált. 2013 novemberében Windows Phone-ra is elérhetővé vált.

6  Csak mobiltelefonról lehet képeket feltölteni, azonban 2012 novemberétől rendelkezésre áll minden Instagram felhasználónak a webes profilja, az összes képével együtt.

7 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt " Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések