Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ausztrália. Ausztrália népessége A kontinens őslakói az ausztralid emberfajtákhoz tartoznak. Ausztrália mai lakosságának többsége Európából származik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ausztrália. Ausztrália népessége A kontinens őslakói az ausztralid emberfajtákhoz tartoznak. Ausztrália mai lakosságának többsége Európából származik."— Előadás másolata:

1 Ausztrália

2 Ausztrália népessége A kontinens őslakói az ausztralid emberfajtákhoz tartoznak. Ausztrália mai lakosságának többsége Európából származik. Ausztrália a legritkábban lakott földrész. Az ország népességének 86%-a városlakó. Ausztrália a 20. század elején nyerte el függetlenségét.

3 Ausztrália mezőgazdasága A mezőgazdaságban dolgozók tanyaszerű településeken,farmokon élnek. Ausztráliában található Földünk legnagyobb juhállománya. Ausztrália búzakivitele harmadik a világon. A csapadékosabb vidéken szarvasmarhát tartanak.

4 Ausztrália ipara Ausztrália ásványkincsekben nagyhatalomnak számit A világ bauxittermelésnek a 1/3-át adja Az ország legfontosabb energiahordozója a feketekőszén Legfejlettebb iparága a korszerű és sokoldalú gépgyártás

5 Készítette:Ernyei Tamás Köszönöm a figyelmet


Letölteni ppt "Ausztrália. Ausztrália népessége A kontinens őslakói az ausztralid emberfajtákhoz tartoznak. Ausztrália mai lakosságának többsége Európából származik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések