Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krónikus regurgitáció Chronic regurgitation A képen látható információk alapján fogalmazza meg mit lát a felvételen és mire gondolna ez alapján! Based.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krónikus regurgitáció Chronic regurgitation A képen látható információk alapján fogalmazza meg mit lát a felvételen és mire gondolna ez alapján! Based."— Előadás másolata:

1 Krónikus regurgitáció Chronic regurgitation A képen látható információk alapján fogalmazza meg mit lát a felvételen és mire gondolna ez alapján! Based on all of the information seen in the picture write a radiological finding and give a list of differencials!

2 Válaszolja meg a kérdéseket a kép alapján! Lát-e nyelőcsőperforációra utaló jeleket? Milyen kontrasztanyagot adna, mennyit? Based on the radiograph: What contrast medium would you give? Can you see any suggestive sign of perforation?

3 13 órával a kontraszt beadása után, 13 hours after contrast administration Gyanúsnak találja ileus szempontjából az alábbi képet? Miért? Do you think it is an ileus case? Why?

4 Mi az eljárás neve, mire jó és hogyan végezné? What is the name of the method seen here, what are the indications and how would you perform it?

5 Mi az eljárás neve, és mire gondolna a látottak alapján? What is the name of the method seen here, what is your diagnosis?

6 Mi a pozitív kontrasztanyagok két fő képviselője és mik a főbb különbségek közöttük? What are the two main positive contrast media and what are the differences between them?

7 Sorolja fel a főbb képéseket, szabályokat az ileus röntgendiagnosztikájában! List the main steps and rules of radiographic diagnostics of the ileus!


Letölteni ppt "Krónikus regurgitáció Chronic regurgitation A képen látható információk alapján fogalmazza meg mit lát a felvételen és mire gondolna ez alapján! Based."

Hasonló előadás


Google Hirdetések