Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli."— Előadás másolata:

1 Kompakt digitális fényképezőgép

2 Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli felvételekig, bármit is fényképez, az objektív precizitása és nagy felbontása révén bármilyen pillanatot meglepő könnyedséggel kaphat el.

3 A nagyméretű LCD-kijelző a nappal vagy az éjszaka bármely időszakában kristálytisztán jeleníti meg a képeket. Az egyszerű beállítási lehetőségek és az automatikus technológia stabil képeket állít elő, valamint biztosítja, hogy a portrékon az alany mosolyogjon, és nyitva legyen a szeme.

4 Egyetlen gombnyomással videofelvételre válthat, vagy egyszerű automatikus módba állíthatja a fényképezőgépet, hogy gondtalanul fényképezhessen. Készítsen éles fénykép- és videofelvételeket a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiájának köszönhetően, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását.

5


Letölteni ppt "Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések