Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és."— Előadás másolata:

1 Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és a vámpíroknak is egy része őrült. Ezek azt hiszik igaznak, ami hamis és fordítva. A normálisak azt hiszik igaznak, ami igaz. Tehát vannak 1. megbízhatóak: az egészséges emberek és az őrült vámpírok. Ezek mindig igazat mondanak. 2.megbízhatatlanok: az őrült emberek és az egészséges vámpírok. Ezek mindig hamisat állítanak.

2

3 175. Adott megint egy X állítás és egy b erdélyi. b ezt mondja: „Azt hiszem, hogy X”. Mikor igaz X, mikor hamis? 177. Ki mit válaszol erre a kérdésre: „Ön megbízható?”? 178. És erre: „Hiszi-e, hogy Ön megbízható?”?

4

5 Otthoni gondolkodásra:


Letölteni ppt "Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések