Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani."— Előadás másolata:

1 Egészséges életmód

2 A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani. Ha el akarjuk érni a célunkat, tennünk is kell érte!

3 Röplabda A röplabda főleg a lányok körében terjedt el. Nagyon hasznos sport, hiszen a játék alatt végig mozog az ember. Ehhez természetesen(mint ahogy bármelyik sportághoz), fontos a jó edző, és, hogy, szeressük, amit csinálunk.

4 A táplálkozás Az egészséges életmód nélkülözhetettlen eleme az egészséges étkezés. Fontos, hogy megválogassuk az ételeket, amit nap, mint nap elfogyasztunk. Természetesen lehet néha-néha édességeket is eszegetni, de ne az legyen többségben! Lehet nem most fogjuk magunkon észrevenni ennek a sok harcnak az eredményét, de a kesőbbiekben hálásak leszünk!

5 Hány liter folyadékot igyak ma? Az ideális folyadékmennyiség egy napra 1,5- 3 liter. Az se jó,ha túl sok, hiszen a szívűnknek nehéz dolga van a megivott vízmennyiséggel. Ahhoz,hogy a bőrünk feszes legyen, hogy a napokban tudjunk koncentrálni, elhagyhatattlan a folyadék.

6 Néhány érdekesség: Egy pohár vörösbor felér egy órás edzéssel Az edzettség egyfajta védelem a stressz ellen A tanulási képessségek részben függenek a sportolástól Gyakran a mérlegre állni veszélyes,hiszen napról napra, ha ráállsz, és nem látsz hamar fejlődést, könnyebben feladhatod


Letölteni ppt "Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani."

Hasonló előadás


Google Hirdetések