Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Képek, ábrák számítógépes elkészítéséhez általános iskolában a Windows beépített képszerkesztő programját használjuk. Az alkalmazás neve: Paint Kép készítése.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Képek, ábrák számítógépes elkészítéséhez általános iskolában a Windows beépített képszerkesztő programját használjuk. Az alkalmazás neve: Paint Kép készítése."— Előadás másolata:

1 Képek, ábrák számítógépes elkészítéséhez általános iskolában a Windows beépített képszerkesztő programját használjuk. Az alkalmazás neve: Paint Kép készítése számítógép segítségével A Paint megnyitásához kattintson a Start gombra, mutasson a Minden program, mutasson a Kellékek menüpontra, és kattintson a Paint parancsra.

2 Paint (képszerkesztő) Kitöltés színnel EcsetFestékszóró Szöveg

3 Kanyargós vonal rajzolása: ceruza Vonal rajzolása Radír A Fájl menüben kattintson a Mentés parancsra. A Fájl típusa mez ő ben jelölje ki a kívánt fájlformátumot. A Fájlnév mez ő be írjon be egy nevet. Kattintson a Mentés gombra. Kép mentése Nagyító Kijelölés Szabadkézi kijelölés Alakzat rajzolása

4

5

6

7

8


Letölteni ppt "Képek, ábrák számítógépes elkészítéséhez általános iskolában a Windows beépített képszerkesztő programját használjuk. Az alkalmazás neve: Paint Kép készítése."

Hasonló előadás


Google Hirdetések