Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erasmus+ (2014/15). Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erasmus+ (2014/15). Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának."— Előadás másolata:

1 Erasmus+ (2014/15)

2 Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának. Meghagyta, hogy második hét végére egy Solid Edge-es 3D modellt és egy szimulációt akar látni az elvégzett munkáról, és a repülőgép képes legyen repülni google earth-ben.

3 Követelmények Utasszállító repülő A lehető legrészletesebb modell elkészítése 4 nap alatt 3D modell beimportálás google earth repülő szimulátorba Szimulátorban való fel és leszállás A repülőgép a London – Budapest repülési útvonalat beprogramozni

4 Nehézségek Modell határidő 4 nap Szimuláció határidő 5 nap Solid Edge tervezéshez, és összeszereléshez gyenge notebook-ot kaptunk Gyakori programfagyás, és bezárás. Solid Edge 3D modellt google earth-ben használt fájlformátummá(.kml ;.kmz) konvertálni. Útvonaltervezés megvalósítása, és a fel és leszállás

5


Letölteni ppt "Erasmus+ (2014/15). Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának."

Hasonló előadás


Google Hirdetések