Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,"— Előadás másolata:

1

2 A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg, hogy az olajkorszak után az ország a turizmusból profitálhasson! Automatikus

3 Mesterségesen épített pálmafa alakzatú szigetcsoport, rajta tengerre néző villákkal! De épül már a Föld kontinenseit ábrázoló szigetcsoport is.

4 Tévedés ne essék, az nem egy épülő autópálya felüljárója, hanem egy 22. 500 négyzetméteres fedett s í p á l y a!

5 Ne feledd, Dubaiban vagyunk, amit a sivatag határol! Hát, nem semmi egy ekkora sípályát 40- 50 fokos hőségben üzemeltetni!

6 …arrafelé nem ismerik a lehetetlent, meg a klímaváltás nehézségeit!

7 Rengeteg pénzre is szükség van ahhoz, hogy a Ráktérítő mentén a természet adta lehetőségeket a szárazföldön és a tengerben így megváltoztassák!

8 A hét csillagos luxushotelt 2003-ban nyitották meg. Dubai ékköve lett a Perzsa-öbölben! A Burdj al Arab Hotelben 60 Euro-ért lehet egy túrát tenni.

9 18 hónapig épült, és a világ 5 legjobb építészmérnökét kérték fel a belső részek megtervezésére.

10 Becslések szerint 65 millió Euro-ba került, és az igényes belső építészek az utolsó párnáig, mindenre gondoltak!

11 Étterem a tenger alatt, tengeri akváriummal?

12 Társalgó, benne öblös nagy terek... s ezek a régi időket felidéző oszlopok, meg mindenhol a színek harmóniája az elmaradhatatlan perzsaszőnyeggel.

13 A tenger közepén, keleti színvilággal és hangulattal fürdőmedence áll a vendégek rendelkezésére.

14 Akár egy hajó fedélzetén, tengerre néző hangulatos mediterrán étterem!

15 Szoba, de nem az Elyse palotában! El tudod képzelni mennyibe kerül itt egy éjszaka?

16 Választhatsz, ha az előző szoba nem tetszett, itt van az öltöző fülkében TV és tükör az ágy felett! - mondom, mint egy királyi lakosztályban!

17

18 Ne siess már annyira: Figyelj, ez az olajból meggazdagodott embereknek, meg a felsőrétegnek elérhető, a többi embernek ez az életszínvonal, egy álom!

19 „a küszöbérték” Az egyetlen hét csillagos Hotel a világon, éppen ezért - szerintem - szimbóluma lett az elérhetőnek és az elérhetetlennek! Napjainkban ez a Hotel: „a küszöbérték”

20


Letölteni ppt "A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések