Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik."— Előadás másolata:

1 Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik a képzés, illetve a képzés befejeztével a kinevezés. Hajlandó-e jelenlegi lakhelyéről határozatlan időre másik településre költözni, ha a cég üzleti érdeke, vagy az Ön személyes fejlődése úgy kívánja?Milyen messze hajlandó költözni? 5 megyényi mobilitás (kérem, szíveskedjék felsorolni): Országos mobilitás: Nem vagyok hajlandó költözni Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük a Kérjünk helyezzen ide következő e-mail címre juttassa vissza:egy Önről készült fotót: boltvezeto@hu.tesco-europe.com Boltvezetői Jelentkezési lap TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK RT.

2 Üdvözöljük a TESCO-nál! Itt a lehetőség arra, hogy elmondjon magáról mindent, amit lehet. Így tudjuk a legmegfelelőbb munkatársakat a lehető legigazságosabb módon kiválasztani. Kérjük, mielőtt elkezdi a pályázati anyag kitöltését, olvassa át figyelmesen. Jelentkezését természetesen bizalmasan kezeljük. Állandó lakcím: Mobil telefonszám: E-mail cím: Értesítési cím: Születési idő és hely:

3 Képzettségéről Iskolák, tanfolyamok EGYÉB ISMERETEK Mettől-meddigVégzettség Számítógép-felhasználói ismeretekIgenNem Milyen programokat ismer? Nyelvtudás szintje Géjármű vezetői engedélyIgenNem

4 Korábbi munkahelyei Kérjük nevezze meg olyan korábbi munkáltatóját, közvetlen vezetőjét, akitől szükség esetén referenciát kérhetünk Önről. (Név, cím, telefonszám). Kérjük azt is jelezze, hogy meddig dolgoztak együtt: Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Pályázott vagy dolgozott már a Tesco-nál? PályáztamDolgoztam Igen Nem Igen Nem Ha igen, kérjük részletezze: Távozásának okai Kérjük, jelezze előző munkahelyeit, mettől meddig és milyen munkakörben dolgozott ott. Munkahelyek

5 Most a Tesco-hoz való jelentkezésével kapcsolatban kérdezzük. Kérjük, fejtse ki, miért szándékozik új munkahelyet keresni, miért döntött úgy, hogy a Tesco-hoz jelentkezik, milyen tulajdonságai, tapasztalatai tennék alkalmassá boltvezetői munkakör betöltésére a Tesco-nál. A jelentkezésről

6 Készségek, tapasztalatok Kérjük, hogy a korábbi iskolai, munkahelyi, vagy személyes tapasztalataiból merítve hozzon példákat arra, amikor az alábbiakban leírt szituációkhoz hasonló helyzetben sikeresen megbirkózott a feladattal. Kérjük, hogy részletesen írja le minden esetben, hogy mit és hogyan tett az egyes helyzetekben. Vázoljon fel egy olyan helyzetet, amikor egy ötletet kellett másokkal ismertetnie. Hogyan bizonyosodott meg arról, hogy mondanivalóját megértették? Hogyan győzte meg munkatársait arról, hogy támogassák az elképzelését?

7 Meséljen egy olyan helyzetről, amikor az átlagosnál nehezebb feladattal került szembe. Hogyan birkózott meg vele?

8 Mondjon példát arra, amikor egyszerre több feladatot kellett megoldania. Hogyan rangsorolta őket? Hogyan tudott arról gondoskodni, hogy minden kész legyen? Mit csinált, ha valami nem sikerült?

9 GONDOLATAI A TESCO-NÁL BETÖLTENDŐ MUNKÁJÁRÓL Miért szeretne a Tesco-nál dolgozni?. Milyen feladatokat vár a boltvezetői munkakörtől? MUNKÁN KÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÉRŐL Mivel szeret foglalkozni szabadidejében? Fizetési elvárása: Jelenlegi munkahelyén mennyi felmondási idő vonatkozik Önre?

10 BÁRMI MÁS… Van-e bármi egyéb, amit szeretne közölni velünk, hogy jelentkezését alátámassza:


Letölteni ppt "Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések