Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Információs társadalom Elektronikus napló. Bevezetés Az elektronikus napló Az elektronikus napló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Információs társadalom Elektronikus napló. Bevezetés Az elektronikus napló Az elektronikus napló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő."— Előadás másolata:

1 Információs társadalom Elektronikus napló

2 Bevezetés Az elektronikus napló Az elektronikus napló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő - adatkezelési, - szervezési, - statisztikai feladatok számítógéppel történő elvégzését.

3 - A digitális napló alkalmazásával feleslegessé válik a hagyományos papíralapú naplók vezetése és jelentősen csökkenti a pedagógusok adminisztrációs terheit. - Minden internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető, nem szükséges külön programot telepíteni. - Használatához mindössze alapfokú internetkezelési ismeretek szükségesek.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Információs társadalom Elektronikus napló. Bevezetés Az elektronikus napló Az elektronikus napló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések