Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!"— Előadás másolata:

1

2 Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!

3 Képzeld hogy ez veled éppen most történik...

4 ... Mindketten felöltözve talpig feketébe és mindegyiknél egy automata géppisztoly. Egyik délelőtt a templomban istentiszteletet tartottak. A kétezres létszámú gyülekezet meglepődve tekintett két váratlanul betoppanó vendégre...

5 Egyik így kiált: „Bárki, aki úgy gondolja, hogy megéri Krisztusért hogy kapjon egy golyót, maradjon ülve!"

6 Az énekkar azonnal kirohant... Az előljárók közül is megfutamodtak... És a jelenlévőknek is a nagyobb része elment....

7 A 2000 hívő emberből csak 20-an maradtak.

8 és a lelkészre tekintve ezt mondta: “Jól van tiszteletes, megszabadítottalak a képmutatóktól...... Most már kezdheted a prédikálást. További szép napot!" Az egyik fegyveres férfi ezután körülnézett...

9 A két idegen ezután megfordult és elment. Túl mély ez az üzenet hogy ne gondolkozz el rajta...

10 Nevetségesen könnyen dobják el Istent az emberek, s ezután kérdőre vonjuk Istent hogy miért ilyen ez a világ....

11 Nevetséges, hogy mennyire hiszünk az újságoknak... de a Bibliában kételkedünk...

12 Nevetséges hogy mindenki szeretne a mennybe jutni... Anélkül hogy hinne, bízna, mondaná vagy cselekedné a Biblia tanítását.

13 Nevetséges, hogy valaki azt mondja: Hiszek Istenben de a bűn útján jár, de a bűn útján jár, (hazudik, káromkodik, nem foglalkozik Istennel, talán csak vasárnap, horror, pornófilm nézés... )

14 Nevetséges hogy mennyi hülyeséget képes vagy továbbküldeni e-mail-ben, és az mint egy tűz pusztít minden fele... hülyeséget képes vagy továbbküldeni e-mail-ben, és az mint egy tűz pusztít minden fele... De amikor egy vallásos e-mailt kapsz, kétszer is átgondolod hogy tovább küldd-e. Gondolkozz: milyen arányban küldted el őket, mennyi szólt közülük Istenről ?

15 Nevetséges hogy mennyi erőszak, erkölcstelenség, átverés, vicc, pletyka hangzik el naponta. De az iskolában, munkahelyen egy szóval sem említjük meg Jézus munkáját. Talán szégyelljük ?

16 Nevetséges, nem ?

17 Szinte nevetséges, hogy egyesek menyire fellelkesednek a prédikáción, és a hétköznapokban még azt sem tudják róluk, hogy ők istenfélők. Ugyanúgy beszélnek, cselekszenek, mint bárki más.

18 Még mindig nevetséges? Még mindig nevetséges?

19 Nevetséges, hogy mikor ezt az üzenetet továbbítani szeretnéd, nem jelölgeted ki a címeid közül az ismerőseidet, hanem jól átgondolva válogatod. Hiszen mit hisznek majd rólad, ha ilyeneket küldesz?

20 Nevetséges, hogy mennyire érdekel, hogy mit gondolnak mások rólad/rólam, de hogy mit gondol Isten, az már nem fontos!

21 Nevetséges, vagy inkább borzasztó ?

22 Nos kivel osztod meg ezt az üzenetet? Senkivel ? Jól gondold át, még azt fogják mondani hogy szereted Istent!

23 Téged választottalak!!

24 Isten áldjon és erősítsen meg. Hadd világítsa meg Isten arcodat, és legyen irgalmas és kedves veled; Jutalmazzon meg Isten téged bátorságodért mert merted vállalni Őt.


Letölteni ppt "Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések