Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják."— Előadás másolata:

1 1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…

2 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják. Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják. 1.Ábra Gróf Dégenfeld Kastélyszálló Forrás:

3 3 Tervezett alkalmazás A Magyarországon lévő kastélyszállók közül 5 Pest-megyében található összehasonlítása áruk és szolgáltatásaik alapján, és A Magyarországon lévő kastélyszállók közül 5 Pest-megyében található összehasonlítása áruk és szolgáltatásaik alapján, és közülük a legkedvezőbbet kiválasztani a hasonlóság-elemzés segítségével. közülük a legkedvezőbbet kiválasztani a hasonlóság-elemzés segítségével.

4 4 Cél (ez nem a valódi cél): A kastélyszállók bemutatása mint a külföldi és belföldi turistáknak, rendezvényszervezőknek szolgáltatásaik befogadóképességük és áraik alapján, melyik kastélyszállót érdemes a látogatóknak választaniuk. A kastélyszállók bemutatása mint a külföldi és belföldi turistáknak, rendezvényszervezőknek szolgáltatásaik befogadóképességük és áraik alapján, melyik kastélyszállót érdemes a látogatóknak választaniuk.

5 5 Vizsgált Kastélyszállók  Fenyőharaszt Kastélyszálló  Halász Móricz Kúria  Hotel Vár Kastélyszálló  Savojai Kastélyszálló  Sz.György Kúria

6 6 Tulajdonságok  Szobák száma  Fitness terem  Medencék (összesen)  Budapesttől való távolság  Szállás ára: 1 éjszaka/fő (2ágyas)  Kedvezmények  Konferenciatermek  Egyéb szolgáltatások

7 7 Eredmény (TÉVES) Kastélyszállók szállás ára:1éjsza ka/fő(2ágy as) számított y Ítélet Hotel Vár-Kastályszálló Hotel Vár-Kastályszálló ,972drága Fenyőharaszt Kastélyszálló ,872drága Halász Móricz Kúria ,4342drága Savojai Kastélyszálló ,666olcsó Szt. György Kuria ,612kiegyenlített

8 8 Összegzés A számolások után a következő eredmények születtek: A számolások után a következő eredmények születtek: A Szent György Kúria lett egyedül kiegyenlített, ami azt jelenti, hogy a szobák ára a környékbeli lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz képest elfogadható. Csak egyről, a Savojai Kastélyszállóról mondható el, hogy olcsó, tehát a szálloda a szobákért többet is kérhetne. A többi szálloda „drága” kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy a nyújtott szolgáltatásokhoz képest a szobákért sokat kérnek. Fontosság szempontjából a konferencia termek száma kapta az első helyet, ezt követi a Budapesttől való távolság, fitness termek száma, medencék, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, egyéb szolgáltatások, szobák száma. Az érzékenység szempontjából szintén a konferencia termek kapták az első helyet, majd a fitness termek száma, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, Budapesttől való távolság, medencék száma, egyéb szolgáltatások, szobák száma következik. A Szent György Kúria lett egyedül kiegyenlített, ami azt jelenti, hogy a szobák ára a környékbeli lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz képest elfogadható. Csak egyről, a Savojai Kastélyszállóról mondható el, hogy olcsó, tehát a szálloda a szobákért többet is kérhetne. A többi szálloda „drága” kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy a nyújtott szolgáltatásokhoz képest a szobákért sokat kérnek. Fontosság szempontjából a konferencia termek száma kapta az első helyet, ezt követi a Budapesttől való távolság, fitness termek száma, medencék, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, egyéb szolgáltatások, szobák száma. Az érzékenység szempontjából szintén a konferencia termek kapták az első helyet, majd a fitness termek száma, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, Budapesttől való távolság, medencék száma, egyéb szolgáltatások, szobák száma következik.

9 9 Felhasznált irodalmak Turizmus Bulletin V. évfolyam 1.szám. (Internet: Letöltés dátuma: ) Turizmus Bulletin V. évfolyam 1.szám. (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország. (Internet: Letöltés dátuma ) Irány Magyarország. (Internet: Letöltés dátuma ) Irány Magyarország Fenyőharaszt Kastélyszálló (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Fenyőharaszt Kastélyszálló (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Halász Móricz Kuria-Halász Mihály Emlékszoba (Internet: halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Halász Móricz Kuria-Halász Mihály Emlékszoba (Internet: halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Letöltés dátuma: ) halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Irány Magyarország Hotel vár Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Irány Magyarország Hotel vár Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Savojai Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Savojai Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Szt.György Kúria (Internet: kuria/I310317/ Letöltés ideje: ) Szt.György Kúria (Internet: kuria/I310317/ Letöltés ideje: )http://www.iranymagyarorszag.hu/szt_gyorgy- kuria/I310317/http://www.iranymagyarorszag.hu/szt_gyorgy- kuria/I310317/


Letölteni ppt "1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják."

Hasonló előadás


Google Hirdetések