Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

High King Maulgar Blindeye the Seer Blindeye the Seer (Priest) Melee sebzése 800-900 plate-be Health: 212,450 Grater Power Word: Shield: Varázsol egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "High King Maulgar Blindeye the Seer Blindeye the Seer (Priest) Melee sebzése 800-900 plate-be Health: 212,450 Grater Power Word: Shield: Varázsol egy."— Előadás másolata:

1

2 High King Maulgar

3 Blindeye the Seer

4 Blindeye the Seer (Priest) Melee sebzése plate-be Health: 212,450 Grater Power Word: Shield: Varázsol egy védelmező pajzsot magára, ami elnyel sebzést. Míg a pajzs aktív rajta, immunis a spell megszakításra és a stunra. Prayer of Healing: (4sec cast) Erős heal, gyógyítja az összes ogrét Hp-val. Megszakítható! Heal: Egy célszemélyt healol, range független (bármilyen messzire is van a másik ogre) HP-t gyógyít rajta. STUNNOLHATÓ! Melee sebzése relatíve kevés, tankolhatja dps wari, bármilyen pala, vagy akár hunter petje is. Két erős healing spellje van, ezeket mindenképpen meg kell szakítani! Silencing Shoot, Improved Kick, Improved Counterspell, Silence, Gag Order, Arcane Torrent… Hunták kígyócsapdát tehetnek alá, rugó spell lassító méreg vagy lock Curse of Tangues! Elsőként kell halnia!

5 Olm the Summoner

6 Olm the Summoner (Warlock) Melee sebzése 1800 plate-be Health: 212,450 Dark Decay: DOT, 500 shadow sebzés/2sec. Felhalmozódhat. Nem dispellezhető! Summon Wild Felhunter: Idéz egy Wild Fel Stalkert. Érzékeny az Enslave Demon és Banish spellekre. Death Coil: shadow sebzés és fear 3 secre. Gyógyítja Olmot a varázslat által okozott sebzés. Két tanknak kell felváltva tankolnia, a fear miatt. Az idézett Démonokat belehet fogni, illetve ha útban vannak banisholni… A felhunter rendelkezik agrózó spellel és egy dispellel ami semlegesíti a Dark Decay-t.

7 Krosh Firehand

8 Krosh Firehand (Mage) Health: 212,450 Greater Fireball: tűz sebzés. 3sec cast. Nem lehet resistelni! Blast Wave: tűz sebzés maga körül és lelasítja akit eltalált 6secre. Spell Shield: Mágikus pajzsot tesz magára ami csökkenti az összes ráirányuló sebzést 75%-al! Érzékeny a Spelsteal és dispell varázslatokra. Immunis minden spell lassító és megszakító hatásra!!! Mivel Krosh sebzését nemlehet resistelni ezért egy furcsa tankolási módszerhez kell folyamodni. Mage tankolja staminás cuccokban távolságból! (pl: pvp cucc is jó) Minimum 12k hp buffed kell és 8k mana! A mage jobboldalt a fal mellett marad míg range-be nem ér Krosh-al, ha elindulnak az ogrék a main tank húzására, pomolja a mage-et, és azonnal lelopja a pajzsát! A pajzs hamarabb lejár kicsit, minthogy újra casolná, ilyenkor a Fire Ward hasznos lehet.

9 Kiggler the Crazed

10 Kiggler the Crazed (Shaman) Melee sebzése plate-be Health: 212,450 Arcane Explosion: arcane sebzés mindenkire 30yardon belül. Hátralök és csökkenti az agrót! Arcane Shock: Ranged spell, arcane sebzést okoz, megszakítja a castolást és lefegyverez 5secre. Greater Polymorf: Random bariz valakit 10secre harcképtelenné teszi és felhealolja. Nem dispellezhető! Lightning Bolt: Ranged spell, nature sebzést okoz. Ranged tankkal lehet igazán jól fogni, mivel az arcane explosion sebzése és agrócsökkentése nem kedvez a melee- nek. Moonkin formba balance dudu remekül tudja tankolni(immune polymorf)… Ha nem áll rendelkezésre akkor 2 tank kell nature/arcane ress gearben. A Lightning Bolt ellen hasznos lehet a Grounding Totem. A legveszélyesebb képessége a random barizás, ezért a tanknak távol kell Kigglert tartania a raidtől!

11 High King Maulgar

12 High King Maulgar (Warrior) Melee sebzése 4000 plate-be Health: 531,160 Arcing Smash: Megüt mindenkit kúp alakban maga elött, fizikai sebzés plate-be! Whirlwind: Sebez minden közvetlen körülötte állót, 7000 fizikai sebzés plate-be. Lelassítja Maulgrar mozgását 50%-al. Mighty Blow: Hátralöki akire agróz és fizikai sebzés plate-be. 50% HP alatti plusz képességei: Berserker Charge: Ráfut egy random játékosra, hátralöki és sebez rajta. Intimidating Roar: Harcképtelenné teszi a main tankot 8 secre és elfearol minden játékost 8yardon belül 8 secre. Flurry: Eldobja a fegyverét, a sebzése csökken, viszont az ütési sebessége felgyorsul. Hunter Distracting Shootal könnyebben ráhúzza a bosst a tankra. Fontos hogy a tank elhúzza a raidtől távolra Maulgart. Érdemes a falhoz húzni, és betámasztani háttal a falat, így nem dobál el, és az Arcing Smash-be sem fut bele senki. A tank mellé 2 healer szükséges. Ajánlott hogy Thunder Clap és Demoralizing Shout legyen rajta mindíg Utoljára kell ölni, mikor már csak Maulgar maradt a tank kihúza középre. Melee dpsnek elkell szaladni whirlwind-kor! Érdemes 2 tanknak lenni rajta a végén, mert 50% alatt fearol… TAUNTOLHATÓ!

13 Ogrék Elhelyezkedése


Letölteni ppt "High King Maulgar Blindeye the Seer Blindeye the Seer (Priest) Melee sebzése 800-900 plate-be Health: 212,450 Grater Power Word: Shield: Varázsol egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések