Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Id ő sek és ifjak a jöv ő ért. A projekt háttere, kontextusa, helyi igényekre reflektálás A projekt háttere a generációk közötti kapcsolat hiánya. Az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Id ő sek és ifjak a jöv ő ért. A projekt háttere, kontextusa, helyi igényekre reflektálás A projekt háttere a generációk közötti kapcsolat hiánya. Az."— Előadás másolata:

1 Id ő sek és ifjak a jöv ő ért

2 A projekt háttere, kontextusa, helyi igényekre reflektálás A projekt háttere a generációk közötti kapcsolat hiánya. Az időseknek és fiataloknak egyaránt igénye lenne egy olyan programra, ahol együtt működve új ismereteket sajátíthatnak el, kreatív tevékenységet folytathatnak (pl.: a média területén).

3 A projekt célja Célunk, hogy kommunikáció jöjjön létre a korcsoportok között, egyaránt új ismereteket sajátítsanak el, mialatt tényleges és valóban hasznos alkotói tevékenységet végeznek.

4 A projekt célcsoportjai A projektünk célcsoportja: az iskola média iránt érdeklődő diákjai, illetve az idősek. Közvetett célcsoportunk az iskola összes diákja és tanárai is beleértve, hiszen például egy iskola rádión keresztül a projekt részvevői érdekes, informatív műsorokat alkothatnának/élvezhetnének.


Letölteni ppt "Id ő sek és ifjak a jöv ő ért. A projekt háttere, kontextusa, helyi igényekre reflektálás A projekt háttere a generációk közötti kapcsolat hiánya. Az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések