Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A TeamSpeak és Mi 2006.01.20. Termékbemutató. Amir ő l a mai napon szó lesz: Általános tudnivalók A TeamSpeak használata, kezelési felülete Mire használják.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A TeamSpeak és Mi 2006.01.20. Termékbemutató. Amir ő l a mai napon szó lesz: Általános tudnivalók A TeamSpeak használata, kezelési felülete Mire használják."— Előadás másolata:

1 A TeamSpeak és Mi 2006.01.20. Termékbemutató

2 Amir ő l a mai napon szó lesz: Általános tudnivalók A TeamSpeak használata, kezelési felülete Mire használják a TeamSpeakert? A felhasználók százalékos eloszlása Hol és hogyan lehet beszerezni?

3 Általános tudnivalók: A TeamSpeak-el 2 féle módon csatlakozhatunk egy szerverre a,Quickconnect - a szerver IP címe - egy nick név - egy regisztrált login - és egy regisztrált jelszó (utóbbi kett ő nem fontos)

4 Általános tudnivalók: b, Connect - Label: a Ts IP neve - IP címe - Nick név - Anonymus(ha nem vagyunk regelve) - Registered( ha van regisztrációnk) - Login név és utána jelszó beírása

5 A TS használata és kezelési felülete: Ha a Ts-re belépünk egy alapcsatiba un. Deafult channel-be kerülünk(RSD) Ha nincs regisztrációd a ServerAdminok adnak (R SA) (R=registered S=subchannels D=deafult SA= ServerAdmin)

6 A TS használata és kezelési felülete: A szobákban szabadon járkálhatsz amíg a jelszót tudod(RPS) az ilyen szobák általában minta P is jelzi Privát vagy Pass-os

7 A TS használata és kezelési felülete: A legtöbb TeamSpeak- en van általános szabályzat Ez általában a flooderek és az egyéb kellemetlenségek elkerülése végett van

8 Mire használják a TeamSpeakert? A TS-t általában Olyan baráti társaságok használják akik neten játszanak és közben kommunikálni akarnak De használják még sima szóbeli kommunikációra, Vagy segélykérésre is(probléma megoldásra)

9 A felhasználók százalékos eloszlása: Klánok 90% Munka ügyben használók 2% Baráti társaságok 8%

10 Hol és hogyan lehet beszerezni? A www.goteamspeak.com címen lehet letölteniwww.goteamspeak.com Minden mást amire kíváncsi lehetsz ugyanitt elolvashatod

11 Készült a: WoDoO’s Bt. Az RTL klub A Hungarian Game TS A GoTeamSpeak És Bíró Tamás tanár úr megbízásából.

12 WoDoO-t a mamája öltözteti. Biztonságunkról a Hungarian Game TS SA team gondoskodott.

13 Thanks for watching! Created by WoDoO ®


Letölteni ppt "A TeamSpeak és Mi 2006.01.20. Termékbemutató. Amir ő l a mai napon szó lesz: Általános tudnivalók A TeamSpeak használata, kezelési felülete Mire használják."

Hasonló előadás


Google Hirdetések