Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fejlesztések, változások a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben (általános, kliens)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fejlesztések, változások a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben (általános, kliens)"— Előadás másolata:

1 Fejlesztések, változások a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben (általános, kliens)

2 Általános…. Poszeidon és Unipoll verzió – Unipoll 3.55 – 435.7 – Unipoll – Neptun – Poszeidon FIR 4.1 XSD (2015.03.31.) Ideiglenes igazolvány SMS szolgáltatás Mobil app Hallgatói felmérés ~ 27 ezer hallgató Neptun portál

3 Mezőszintű kitöltési vizsgálat

4

5

6

7 Módosítások története

8

9 Sablon használat gyakoriság

10

11 Szervezeti egység megjelenés

12

13

14 Státuszok idősoros tárolása

15 Üzenet beállítások

16

17 Időszakon kívüli követelmény ellenőrzés

18

19 Félév hozzáadás

20 Oklevél sorszám változók

21 Paraméterek…. ZAROVIZSGABIZOTTSAGVIZSGAIDOPONTUTANMODOSITHATO Egy vizsga esetén – 0 állás esetén vizsga időpontja után már nem módosíthatóak a záróvizsga bizottság tagjai, – 1-es állás esetén a vizsga időpontja után is módosíthatóak a záróvizsga bizottsági tagok. – A paraméter nem karosítható, – Alapértelmezett értéke N. Több vizsga esetén, ha paraméter 1, akkor csak jövőbeni, azonban ha már egy múltbeli vizsga is van nem módosítható.

22 Paraméterek…. TORZSLAPNYOMTATAS – Értékei: – 1-es érték: képzés kódra figyel, és így képzésenként jeleníti meg a törzslap nyomtatványokon az adatokat, – 2-es érték: törzskönyvi számra figyel, és ennek alapján jeleníti meg a törzslap nyomtatványokon az adatokat, – 3-es érték: képzési szintre figyel, és ennek alapján jeleníti meg a törzslap nyomtatványokon az adatokat, – 4-es érték: Egy hallgatói jogviszonyon belül a képzési szintre figyel, és ennek alapján jeleníti meg a törzslap nyomtatványokon az adatokat, – 5-es érték: Egy hallgatói jogviszonyon belül képzés kódra figyel, és így képzésenként jeleníti meg a törzslap nyomtatványokon az adatokat. – A paraméter nem karosítható, alapértelmezett értéke 3.

23 Paraméterek…. KIADHATOTOBBDIAKIGAZOLVANY rendszerparaméter törlésre került. VIZSGAJEGYBEIRAS_NEMERTEKELHETO rendszerparaméter karosításának lehetősége megszüntetésre került.

24 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Fejlesztések, változások a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben (általános, kliens)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések