Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat."— Előadás másolata:

1

2 A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon egy grafikus vászonra az egér segítségével. A különböző tárgyakat egy palettából tudja kiválasztani (például épületek, járművek, hajó) és lehetőséget ad az objektum tulajdonságainak a megtekintésére és szerkesztésére.

3 Rakpart példa:

4 Műveletek O A komponensek megszabott feltételek mellett tehetők be a felületre. Betevés után ezek modosithatóak (átméretezhetőek, áthelyezhetőek, elforgathatóak) és törölhetőek. O Ezek a szabályok megtekinthetőek a Sugóban.

5 Súgó:

6 Mentés és Betöltés O A megszerkesztett rakpartot a felhasználó lementheti egy kiválasztott XML állományba. O A lementett állományokat újra meg lehet nyitni és módosítani.

7 Mentés:

8 Betöltés:

9 Betöltés eredménye a példára:

10 Adattárolás O Az objektumok XML file-ban vannak tárolva. O Egy sajátos XML formátum van megtervezve, amely könnyen hordozható. O Nem engedélyezett bármilyen XML file betöltése, csak a JavaRoadEditor típusú.

11 XML állomány részlet:

12 A csapattagok O Demeter Dénes és Dezső Dénes a kontroll részét oldották meg. O Albert Csanád – István és Fülöp Sándor a felületi részt írták meg. O Szabó Mónika és Nagy – Lőrincz Noémi az XML részt és a tesztelést valósították meg. O A dokumentumokat a teljes csapat írta meg.

13 Megvalósítási eszközök O Programozási nyelv: Java O Eszközök: Eclipse, Tortoise SVN, Subclipse, Photoshop, Google Code, Rapid SVN, Google. O LIB - ek, csomagok: xstream, xpp3, JavaRoadEditorHelp. O Tervezési minta : Abstract Factory

14 Eredmények O A programunkba új komponensek könnyen berakhatóak. O Könnyen hordozható és telepíthető más gépre. O Intuitiv felhasználóbarát felület. O Operációs rendszertől független, csak JRE kell hozzá.

15 Tapasztalatok O A csapat munka megismerése. O Más személyekkel való együttműkődés. O Elsajátítottuk a projekt elkészítésének lépéseit. O Konfliktus helyzetek megoldása. O Egymástól való tanulás.

16 Következtetések O Nehéz RCP alkalmazást irni. O Klienssel többet kell kommunikálni.


Letölteni ppt "A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések