Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni? ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni? ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni?"— Előadás másolata:

1 ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni? ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni?

2 A világ legnagyobb méretű virága Río Blanco-ban, a mexikói Veracruz államban található. Ez a virág két méter magas, súlya 75 kg. Különleges tulajdonsága, hogy 40 évente egyszer, csupán három napig virágzik. A világ legnagyobb méretű virága Río Blanco-ban, a mexikói Veracruz államban található. Ez a virág két méter magas, súlya 75 kg. Különleges tulajdonsága, hogy 40 évente egyszer, csupán három napig virágzik.

3 Valami különleges dolog történt ebben a városban, amely a Veracruz állam középső részén elhelyezkedő magas hegyekben található. Kivirágzott a világ legnagyobb méretű virágjaként számontartott növény.

4 Az amorphophallus titanum-nak, amit angolul cadaverous flower-nek (halálsápadt virág) is neveznek, az a különleges tulajdonsága, hogy 40 évente virágzik, a virágzás három napig tart..Ezt a kiváltságot a Természet ennek a Veracruzban található városnak adományozta

5

6


Letölteni ppt "ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni? ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések