Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A VILÁG HÉT CSODÁJA. E gy csapat diák azt a feladatot kapta, hogy készítsenek egy listát arról, mit tekintenek most a világ hét csodájának. V alószínűleg…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A VILÁG HÉT CSODÁJA. E gy csapat diák azt a feladatot kapta, hogy készítsenek egy listát arról, mit tekintenek most a világ hét csodájának. V alószínűleg…"— Előadás másolata:

1 A VILÁG HÉT CSODÁJA

2 E gy csapat diák azt a feladatot kapta, hogy készítsenek egy listát arról, mit tekintenek most a világ hét csodájának. V alószínűleg… némi eltéréssel, de a következők kapták volna a legtöbb szavazatot :

3 1. E gyiptomi nagy piramisok 2. T aj M ahal 3. G rand C anyon 4. P anama - C satorna 5. E mpire S tate B uilding 6. S zent P éter S zékesegyház 7. K ínai N agy F al

4 Amikor a tanár összeszedte a szavazatokat, észrevette, hogy egy diák még nem végzett a listájával !

5 Í gy megkérdezte a lányt, hogy talán problémája van a lista elkészítésével ? A lány azt felelte : - „Igen, egy kicsit … Nem teljesen tudom eldönteni, mert … OLYAN SOK VAN !"

6 A tanár azt mondta : „ J ól van ! O szd meg velünk, amid már van… T alán tudunk segíteni befejezni !”

7 A lány tétovázott, de aztán felolvasta: „ S zerintem, a világ hét csodája a következő :

8 1. LÁTNI...

9 2. HALLANI...

10 3. TAPINTANI...

11 4. ÍZLELNI...

12 5. ÉREZNI...

13 6. NEVETNI...

14 7. …és SZERETNI !"

15 A teremben olyan csend lett, hogy a légy zümmögését is hallani lehetett volna … Az egyszerű és hétköznapi, általános dolgok elkerülik a figyelmünket, és AMIT TERMÉSZETESNEK TARTUNK azok valóban … CSODÁLATOSAK !

16 E gy szelíd figyelmeztetés:

17 A legértékesebb dolgokat az életben nem lehet kézzel felépíteni vagy megvásárolni ! N E LÉGY ANNYIRA ELFOGLALT, HOGY NE VEDD ÉSZRE !


Letölteni ppt "A VILÁG HÉT CSODÁJA. E gy csapat diák azt a feladatot kapta, hogy készítsenek egy listát arról, mit tekintenek most a világ hét csodájának. V alószínűleg…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések