Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JUMBO Itt látni képeket a szigeti-repűlőterből St.Marteen Repűlők sok meglepetést hoznak a emberknek akik hevernek a tenger parton. Néhany masodperc előt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JUMBO Itt látni képeket a szigeti-repűlőterből St.Marteen Repűlők sok meglepetést hoznak a emberknek akik hevernek a tenger parton. Néhany masodperc előt."— Előadás másolata:

1

2 JUMBO Itt látni képeket a szigeti-repűlőterből St.Marteen Repűlők sok meglepetést hoznak a emberknek akik hevernek a tenger parton. Néhany masodperc előt mielőt nyúlják a főldet Princess Juliana repűlőtéren. Nap-paradicsoma szerelmesek, akik túrják a győnyőrű trópusi strandokat és a légi fanatikusok akik órahoszáig tudnak nézni oriasi repűlők leszálást erre a nyaraló szigetre.

3 Naponta leszál a St.Marteen 123 repűlő, ebből 12 oriasi JUMBO Boeming 474, odahúz nézegetni a embereket erre a scodálatos előadásra

4

5

6

7

8

9 Ezen a képen a pilótafűlkéből Boeming 747 az Air France repűlő tátsasábol lehet látni egy kis sávt ami a kezdete a strandnak, után látni leszáló terűletet a Princess Juliana repűlőtérnek

10

11 Repűlő olyan alacsonyan repűl hogy lehet látni az árnyékot Boeming747 tűkrőzve a kék St. Marteen tengerbe!

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 V É G E


Letölteni ppt "JUMBO Itt látni képeket a szigeti-repűlőterből St.Marteen Repűlők sok meglepetést hoznak a emberknek akik hevernek a tenger parton. Néhany masodperc előt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések