Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea."— Előadás másolata:

1 Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea

2 Egészítsétek ki az alábbi táblázatot,figyelembe véve már meglévő ismereteiteket, amit meg szeretnétek tudni és a tevékenységek végén, amit megtanultatok az „ételkészítő” technológiákról. Mit tudok a konyháról? Milyen konyhai edények, eszközök, készülékek léteznek és mi a szerepük? Milyen hatással vannak a környezetre az „egyszer használatos” edények, eszközök, készülékek? Milyen tényezők befolyásolják a kényelmet a konyhában? Milyen szabályok szerint terítjük meg az asztalt?

3 4 - es csoport Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam Tisztának kell legyen. Nem jó az, ha túl zsúfolt a konyha. A mosogatókagyló a munkaasztal közelébe kerüljön. Jó, ha a konyhabútor felszerelt. Hugy kell elhelyezni az asztalra a poharakat, tányérokat, stb. Milyen legyen a hőmérséklet a konyhában? A konyhát sokminden szolgálja: a kagyló, a gáztűzhely, a hűtőszekrény, a hulladékgyűjtő. A konyhában kell szellőztetni. A tűzhelyet jó az ablakhoz közel, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassanak.

4 Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam


Letölteni ppt "Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea."

Hasonló előadás


Google Hirdetések