Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és."— Előadás másolata:

1 A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és

2 Logika nővér és Matematika nővér hazafelé tartanak a kolostorba Egy erdőn keresztül kellett átmenniük…

3 Észrevetted, hogy egy férfi követ minket 38 és fél perce? Vajon mit akarhat? Logikus: meg akar minket erőszakolni.

4 Óh, jaj! Ennél a sebességnél és távolságnál legkésőbb 5 perc múlva utolér minket! Mit tegyünk? Az egyetlen logikus dolgot: fussunk gyorsabban. Nem megy. Persze hogy nem megy. Hisz a férfi is gyorsabban fut.

5 Tehát mit tegyünk? Ezzel a sebességgel 2 perc múlva utolér. Az egyetlen logikus dolgot: elválunk. Te ezen az úton mégy, én a másikon. Mindkettőnket nem tud követni.

6 A férfi Logika nővért követte. Matematika nővér elérte a kolostort és nyugtalan volt Logika nővér miatt. Végre megérkezett Logika nővér.

7 Istennek hála, hogy itt vagy! Mondd, mi történt? Az egyetlen logikus dolog: a férfi mind a kettőnket nem tudott követni, tehát utánam jött. Igen, igen! De mi történt aztán? Az egyetlen logikus dolog: olyan gyorsan kezdtem futni, ahogyan csak bírtam.

8 És aztán? Az történt, aminek történnie kellett: a férfi utolért. Te szegény, és mit tettél? Az egyetlen logikus dolgot: felkaptam a szoknyámat

9 Óh, nővér? És mit tett a férfi? Az egyetlen logikus dolgot: leengedte a nadrágját… Óh, nem! És? Mi történt azután?! Hát nem logikus, nővér?

10 ??????????? Egy apáca felemelt szoknyával gyorsabban tud futni, mint egy férfi leengedett nadrágban! …

11 .. És ti mindannyian, akik azt hittétek, hogy itt most egy piszkos történet következik,... SZÉGYEN!!! Menj a sarokba, és térden állva imádkozz el, két Miatyánkot, Üdvözlégyet és Dicsőséget!


Letölteni ppt "A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések