Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,"— Előadás másolata:

1 Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?

2  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort, hogy hogyan tudjak, hogyan szoktak megallapitani ketes esetekben, hogy valaki intezeti kezelesre szorul-e vagy sem.

3  Nagyon egyszerü. Megtöltünk egy fürdökadat vizzel es a „jelöltek“ kapnak egy vödröt, egy bögret es egy kanalat es hozza a feladatot, hogy üritsek ki a kadat.

4  «Aha, ertem » mondja a latogato. « Egy kezelesre nem szorulo termeszetesen a vödröt veszi a kezebe, hiszen az sokkal nagyobb, mint a bögre vagy a kanal. »

5  « Tevedes » valaszolja a professzor. « Egy normalis ember kihuzna a dugot a kadbol. » « Milyen szobat szeretne? Tengerre nezöt vagy a parkra nezöt? « Milyen szobat szeretne? Tengerre nezöt vagy a parkra nezöt?

6 Tudtad a valaszt, vagy te is kersz egy szobat???


Letölteni ppt "Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések