Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x

3 Álmod úgy valósul meg Ha apránként építsz, A sok kicsi sokra megy Műved így gyarapszik Életed éld szabadon szánj időt a szépre, ne sokat tégy, de azt jól s öröm lesz a bére! Kőre követ nap, mint nap Titkod lassan érik Így növekszel nap, mint nap Míg elérsz az égig!

4 Téged kér szívünk Jézus jöjj, Ó, Jézus hozzánk jöjj! Hozzád száll imánk, Jézus, jöjj! Ó, Jézus, hozzánk jöjj!

5 Kit választasz? 1.2

6 Kit választasz? 1. 2.

7 Kit választasz? 1. 2.

8 1.2. Kit választasz?

9

10

11

12

13 Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az ÚR azt nézi, ami a szívben van.

14 Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

15 Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

16 SZÉP NAPOT !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x."

Hasonló előadás


Google Hirdetések