Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? "

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ""— Előadás másolata:

1

2 Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? "

3

4

5

6

7 Kik is az én számítógépes barátaim? A számítógépes barátaim azok a barátok, akik kiválasztása őszinte és természetes volt. Senki sem választhatja meg a családját, de a barátokat ? Igen ! Igen!!!

8 (e). Számítógépes barátaim ! Kik ők ? Ők azok, akik megnevettetnek, amikor jópofa üzenetet küldenek. Kik ők ? Ők azok, akik biztosítják, hogy nem vagyok magamra hagyva! Szeretem a számítógépemet, mert a barátaim benne vannak !

9 A számítógépes barátaim beszélnek hozzám egy üzenettel, vagy egy jó zenével, talán a gondolataikkal, vagy egy viccel, lehet, hogy egy szép képpel.

10 Azok számára, akik nem ismerik ezt a computer világot, furcsa lehet mindez. Már tisztáztuk régen hogy ez nem mindennapi világ. Hát nem is tudom... ÉN SZERETEM !

11 Számítógépes barátok! Mindannyian, akik mosolyra késztettek, vagy elgondolkodtattok, akik beragyogjátok életemet, megnevettettek,

12 I és én általatok jól érzem magam, MY FRIENDS BARÁTAIMNAK nevezlek! benneteket

13

14

15

16

17 Mindenkinek köszönöm! Mindenkinek köszönöm! everyone Köszönöm a kedvességet! Maradjatok a barátaim még nagyon hosszú ideig!

18 Nincsenek nagy dolgaim, de küldöm az őszinte mosolyom. Keresem a megfelelő szavakat, mert azt akarom, hogy érthető legyen. Nem mindig vagyok „vonalban”, de nem felejtek el senkit. Nem vagyok messze tőletek, itt vagytok mellettem. A barátságunk virtuális, de szép! A szívem kertjében virágok vagytok, melyeket minden nap megöntözök, mert ez a barátságunk jelképe.

19


Letölteni ppt "Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ""

Hasonló előadás


Google Hirdetések