Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára"— Előadás másolata:

1 Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára 2014. 09.11.

2 Osztályfőnök: 9.IF(informatika): Dani Valéria Ifjúságvédelem: Jakabné Tóth Márta Dr. Németh Istvánné Orvos: Dr. Szitter Ágnes (hétfő, kedd 8-12.) Védőnő: Gregus Gabriella (szerda, csüt., péntek 8-14.) Bűnmegelőzési tanácsadó: Kovács László r.alez.

3 Fegyelem: Tanítási időben az iskolát csak kilépési engedéllyel lehet elhagyni! Órákon— kulturált viselkedés, csak az órához kapcsolódó felszerelés lehet a padon! Dohányzás—TILOS! Rongálás—kártérítés!

4 Pénzek Ellenőrzőn keresztül a szülők pontos tájékoztatása az of aláírásával Beszedésbe, adminisztrálásba tanulók bevonása—tanuló írja alá a befizetést(nincs vita) Mindenkinek fizetni kell: báli hozzájárulás—900 Ft—de! menjenek is el a bálba! évkönyv—1300 Ft A rendszeres osztálypénz összegét az osztály szülőértekezleten beszéljék meg

5 Hiányzások kezelése Igazolatlan hiányzások - 10 óra igazolatlan mulasztást elérő tanuló esetében Járási Hivatal Gyámhatósága felé kell megtenni a feljelentést+ ösztöndíj fizetés megszűnik!  - 30 óra igazolatlan mulasztást elérő tanuló esetében a csatolt feljelentő minta kitöltésével a feljelentés tanévenként kizárólag egyszer küldendő a Járási Hivatal *Szabálysértési Hatóság* felé+tanulói jogviszony megszüntethető!  - 50 óra igazolatlan mulasztás elérésekor a feljelentést már a Járási Hivatal Gyámhatósága felé kell megtenni Köztes büntetés: 2-3 osztályfőnöki intő 4-5 igazgatói intő, valamint a szülő levélben értesítése Késés—15 percig, efölött igazolatlan óra 3 késés 1 igazolatlan óra A hiányzást jelenteni kell!!!—telefonon a portára, vagy az of-nek Igazolás csak az ellenőrzőben!

6 Digitális napló Hozzáférés: cím—felhasználónév, jelszó Gyerekenként más-más cím kell! Tánciskola-ofőnél jelezni Közösségi szolgálat Menza-ofőnél jelezni Színház-ofőnél jelezni Együttműködés—céljaink közösek! Forduljanak bizalommal az osztályfőnökhöz, vagy ha kell az iskolavezetéshez!

7 Bogdán Zoltán nevelési ig.h.
Köszönöm a figyelmet! Bogdán Zoltán nevelési ig.h.


Letölteni ppt "Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára"

Hasonló előadás


Google Hirdetések